Kaloba kvapky 50ml

gtt por (liek.) 1x50 ml

Kód tovaru:

EAN: 9006396212028

14,61 € s DPH

Jednotková cena za liter292,25 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Rastlinný liek Kaloba s obsahom extraktu z africkej pelargónie je účinný pri akútnych vírusových infekciách horných dýchacích ciest. Liek Kaloba môžu užívať dospelí a deti od 1 roka pri príznakoch ako kýchanie, nádcha, kašeľ alebo škriabanie v hrdle.

Detaily

Indikácie: Kaloba je rastlinný liek, ktorý patrí do farmakoterapeutickej skupiny prípravkov používaných pri nachladnutí a kašli. Kaloba sa používa pri akútnych infekciách horných dýchacích ciest s prejavmi kýchanie, kašeľ, škriabanie alebo mierna bolesť v hrdle. Účinok extraktu je nešpecifický na úrovni slizníc, imunitného systému a taktiež má mierny antivirotický a antibakteriálny účinok.

Kontraindikácie: Neužívajte Kalobu, keď ste alergický (precitlivený) na extrakt z Pelargonium sidoides alebo na niektorú z ďalších zložiek lieku Kaloba. Neodporúča sa podávanie Kaloby deťom mladším ako jeden rok vzhľadom k chýbajúcim údajom. Z bezpečnostných dôvodov by ste nemali užívať Kalobu pri zvýšenom riziku krvácania alebo pri užívaní antikoagulačných liekov. Neužívajte Kalobu, ak máte závažné ochorenie pečene alebo obličiek, pretože pre tieto prípady nie sú k dispozícii potrebné údaje.

Tehotenstvo a dojčenie: Kaloba sa nesmie užívať počas tehotenstva a dojčenia, pretože pre v tejto oblasti nie sú k dispozícii potrebné údaje.

Dávkovanie: Kvapky užívajte s trochou tekutiny ráno, na obed a večer.

  • Dospelí a mladiství nad 12 rokov užívajú 30 kvapiek 3 x denne
  • Deti vo veku od 6 do 12 rokov užívajú 20 kvapiek 3 x denne
  • Deti vo veku od 1 do 5 rokov užívajú 10 kvapiek 3 x denne

 

Po odoznení príznakov ochorenia pokračujte v liečbe Kalobou ešte niekoľko dní, aby nedošlo k recidíve. Trvanie liečby nesmie presiahnuť tri týždne.

Kaloba obsahuje 12 objemových % alkoholu! Po otvorení liekovky nepoužívajte balenia dlhšie ako 6 mesiacov.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka tekutý extrakt z koreňa Pelargonius sidoides
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 8,0g / 10g (9,75ml)
Lieková forma perorálne kvapky
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »