NAJA TRIPUDIANS

GRA HOM CH30 1x4 g

EAN: 3352710506134

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

GRA HOM CH30 1x4 g

Detaily

• Bolesti pri srdci a infarkt myokardu: pri koronárnej patológii sa indikuje liek Naja okamžite, akonáhle sa objavia charakteristické bolesti - bolesť pri srdci vyžarujúca do ľavého ramena a/alebo bolesť medzi lopatkami.

• V prípade veľkého strachu alebo reaktívnej depresie.

• Ochorenia srdcových chlopní.

• U vrodených kardiopatií a valvulopatií, či už operovaných alebo nie, dokonca i asymptomatických, predpisuje sa preventívne alebo k spomaleniu dekompenzácie.

• Pri získaných valvulopatiách, kde je bohatšia symptomatológia.

• Kardiálna astma starých ľudí.

CHARAKTERISTICKÉ ZNAKY - POCITY: Bolesti v oblasti srdca, ktoré vystreľujú a vyžarujú do horných končatín a/alebo do krku so sprievodným pocitom ťažkého ramena. Pocit veľmi oslabeného srdca s nepravidelným tepom; pocit tupej bolesti alebo tepla medzi lopatkami, zlepšený polohou v ľahu na chrbte alebo opretím chrbta; pocit škrtenia (chorý dvíha ruku k hrdlu), dusenie; pocit podráždeného hrdla a laryngu.

MODALITY: Zhoršenie námahou, chôdzou; v ľahu na ľavej strane; hovorením (kašeľ, dušnosť); pri prebudení (pocit škrtenia); tesným oblečením pri krku. Zlepšenie polohou v ľahu na pravej strane (bolesť srdca, tlak v hrudníku); v ľahu na chrbte (bolesť chrbta); chôdzou na čerstvom vzduchu. Lateralita ľavá.

SPRIEVODNÉ ZNAKY: Ranné bolesti hlavy z prekrvenia s lokálnym pocitom tepla; túžba po alkoholických nápojoch, ktoré chorému priťažujú; bolesti v oblasti ľavého vaječníka s propagáciou k srdcu „akoby boli obidva orgány spolu spojené“. Vážne stavy sú sprevádzané strachom alebo hlbokou depresiou.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »