HIPP HA 1 Combiotic 600 g

špeciálna dojčenska výživa 1x600 g

EAN: 4062300331242

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

20,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Počiatočná mliečna dojčenská výživa HiPP HA 1 Combiotic obsahuje prírodné kultúry mliečneho kvasenia. Počiatočná mliečna dojčenská výživa HiPP HA 1 Combiotic je vhodná od narodenia dieťaťa, lebo obsahuje hypoalergénnu bielkovinu.

Detaily

Charakteristika:

  • Vláknina (GOS*) podľa vzoru materského mlieka. *galaktooligosacharidy získané z laktózy
  • Prírodné kultúry mliečneho kvasenia, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku. Materské mlieko obsahuje veľké množstvo probiotických kultúr, ktoré môžu byť individuálne rozdielne.
  • Polynenasýtené mastné kyseliny s dlhým reťazcom Omega 3&6 (LCP), ktoré sú tiež obsiahnuté v materskom mlieku. Sú veľmi dôležité v prvých mesiacoch života, pretože deti si ich ešte samé v dostatočnom množstve vytvoriť.
  • Hypoalergénna bielkovina: vznik alergií významne ovplyvňuje mliečna bielkovina. Spoločnosť HiPP používa na výrobu HiPP HA 1 Combiotik len štiepenú bielkovinu. Preto HiPP HA1 Combiotik ® obsahuje hypoalergénne bielkovinové zložky štiepené na malé časti, ktoré telo nevníma ako cudzorodé a pomáha tak redukovať riziko vzniku alergií na mliečnu bielkovinu podľa vzoru dojčených detí.
  • bez lepku
  • s omega 3 – mastnými kyselinami
  • s nízkym obsahom alergénnych zložiek
Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku.
Spôsob použitia: Výživa sa pripravuje bezprostredne pred každým kŕmením čerstvá a ihneď sa podáva na konzumáciu. Na prípravu sa použije čerstvo prevarená a následne ochladená voda na teplotu cca 40-50 C. 2/3 pripravenej vody sa nalejú do fľašky. Odmerka sa naplní výrobkom a opačnou stranou noža sa zarovná. Odmerané množstvo výrobku sa pridá do fľašky, dôkladne pretrepe a doplní vodou. Neskonzumovaná pripravená výživa už nie je vhodná k použitiu.

Otvorené balenie ihneď po odobratí výrobku dobre uzatvoriť, uchovávať v suchu a pri teplote do 25°C a spotrebovať do 3 týždňov od prvého otvorenia.

Upozornenie: Pri kŕmení držte dieťa vždy v náručí. Nenechávajte dieťa bez dohľadu.

Dôležité upozornenie:

Pre výživu novorodencov a dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko. Dojčenské mlieko by sa malo používať na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa.

Svetová zdravotnícka organizácia odporúča výhradné dojčenie do 6 mesiacov veku dieťaťa, a pokiaľ je to možné, pokračovať v dojčení až do dvoch rokov dieťaťa. Vždy majte na pamäti, že rozhodnutie prestať dojčiť môže byť nevratné. Prechod na dojčenské mlieko má i zvýšené finančné a sociálne dopady oproti dojčeniu. Pre zdravie dojčaťa je dôležité dôsledne dodržiavať odporúčaný postup prípravy a dávkovania a použitia dojčenskej výživy uvedený na obale. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Potravina na osobitné výživové účely. Počiatočná mliečna dojčenská výživa v prášku.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »