Artelac Rebalance očné kvapky 10 ml

očné kvapky 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 4030571003540

6,76 € s DPH

Jednotková cena za liter676,06 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Artelac Rebalance očné kvapky sú zdravotnícka pomôcka, ktorá pomáha v úľave príznakov suchého oka. Artelac Rebalance očné kvapky sú umelé slzy, ktoré dlhodobo hydratujú a dopĺňajú prirodzený slzný film základnými živinami. Sú vhodné aj pri používaní kontaktných šošoviek.

Detaily

Charakteristika: Sterilná zvhlčujúca instilácia je navrhnutá tak, aby účinne pomáhala v úľave symptómov suchého oka zabezpečením hladkosti povrchu oka, dlhotrvajúcej hydratácie a doplnenia prirodzeného slzného filmu základnými živinami. Artelac Rebalance sa najlepšie hodí na zmiernenie a ukľudnenie pretrvávajúcich symptómov suchého oka v dôsledku chronického nedostatku sĺz. Pomáha zastaviť kaskádu symptómov suchého oka, zvlhčí oko a chráni povrch oka.

  • Vhodné aj pre používateľov kontaktných šošoviek všetkých typov. Môžu sa aplikovať do oka aj v prítomnosti kontaktných šošoviek.
  • Môže sa používať do 2 mesiacov po otvorení.
  • Obsahuje minerály, ktoré sa prirodzene vyskytujú v slznom filme.
  • Unikátny konzervačný systém umelých sĺz sa v oku rozkladá na prirodzené zložky slzného filmu. 
  • Ružová farba kvapiek je spôsobená vitamínom B12 a po kvapnutí do oka sa farba ihneď rozpúšťa.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1 kvapka 3-5 krát denne, alebo v prípade potreby častejšie. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: hyaluronát sodný, polyetylénglykol 8000, chlorid draselný, chlorid vápenatý, chlorid horečnatý, chlorid sodný, vitamín B12, sterilnú vodu, kyselinu boritú, Oxyd (jemná konzervačná látka,ktorá prestúpi do vody, kyslíka a soli na povrchu oka). 
 
Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Spotrebujte do 2 mesiacov po otvorení

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • návštevník sa pýta

    25.06.2021
    Artelac rebalance, ako dlho ho možno používať po prvom otvorení? Prečo nie je tento dôležitý údaj zverejňovaný aj pri iných očných kvapkách? Je to preto aby zákazník nakúpil aj prípravok, ktorého použiteľná doba je natoľko krátka, že množstvo prípravku sa za tak krátku dobu nedá využívať? Mám silné podozrenie, že práve toto je dôvod na zverejňovanie tohtu údaju.
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, Artelac Rebalance očné kvapky sa môžu používať maximálne 2 mesiace od prvého otvorenia. Tento údaj máme zverejnený aj v popise tohto produktu. Postupne dopĺňame informácie aj k ďalším očným kvapkám.

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »