Globifer forte 40 tabliet

tbl 1x40 ks

Kód tovaru:

EAN: 5425035663092

21,87 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,55 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Globifer forte výživový doplnok s obsahom prirodzeného železa priamo z hemoglobínu. Globifer forte je ľahko stráviteľný a má rýchly účinok.

Detaily

Charakteristika: GlobiFer® forte je prirodzený, ľahko stráviteľný doplnok výživy s obsahom železa určený pre situácie, keď sa v bežnej strave nenachádza dostatok železa. Poskytuje telu doplnok železa. Železo je základná mikroživina a jeho dostatok je dôležitý pre správne fungovanie mnohých súčastí ľudského organizmu. Je základom pre tvorbu hemoglobínu a teda pre transport kyslíka do celého tela. Preto je celý energetický metabolizmus závislý na dostatočnom zásobovaní železom. V prípade nedostatku železa, tieto telesné funkcie môžu byť narušené. K dobrému zdraviu a pohode sú potrebné dostatočné zásoby železa. Žiadne alebo znížené zásoby železa v organizme vedú k zhoršeniu výkonnosti a k únave.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku. Nie je vhodný pre deti do 12 rokov. Neužívajte GlobiFer® forte ak trpíte anémiou nie z nedostatku železa alebo ak máte nadbytok železa alebo poruchy využitia železa. Železo môže zapríčiniť tmavú alebo zelenú farbu stolice. Je to normálne a nie je potrebné sa tým obzvlášť zaoberať. Výživový doplnok sa vzájomne neovplyvňuje s čajom, kávou, ani stravou. Výživový doplnok neslúži ako náhrada vyváženej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Vhodné aj pre tehotné.

Použitie: 1 – 2 tablety denne. Môže byť používaný tak dlho ako je potrebné. Nie je limitovaná maximálna doba jeho používania. Odporúčané je používať produkt minimálne 3 mesiace.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 40

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »