Aptus attapectin 30 tabliet

Kód tovaru: T03633

EAN: 6432100011633

Tento produkt už nie je dostupný

14,63 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,49 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Aptus attapectin tablety je veterinárny minerálny prípravok pre psov a mačky. Aptus attapectin tablety vhodné pri dočasnými tráviacimi ťažkosťami (akútna hnačka). 

Detaily

Charakteristika: Prípravok obsahuje attapulgit a pektín, ktoré viažu na seba bakteriálne toxíny a produkty črevnej fermentácie a transportujú ich cez tráviaci trakt. Prípravok sa používa pri dočasných tráviacich ťažkostiach u psov a mačiek. Zvieraťu musí byť súčasne k dispozícii dostatočné množstvo tekutín (minimálne 0,5 – 1 dcl/kg/deň), vody alebo najlepšie elektrolytového nápoja (napr. Aptus Nutrisal). Potreba tekutín sa zvyšuje, v prípade, že zviera vyvráti obsah žalúdka alebo trpí ťažkou hnačkou.


Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu.

Gravidita a laktácia: Pred podaním sa poraďte s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Tablety je možné podľa potreby rozdrviť a rozpustiť vo vode. Prípravok sa neodporúča podávať skôr než tri hodiny po medikácii. Pri vážnych stavoch alebo pokiaľ sa stav zvieraťa zhoršuje alebo problémy pretrvávajú, vyhľadajte pomoc veterinárneho lekára. Dodržujte doporučené dávkovanie! 

počet tabliet počet aplikácii/ deň  trvanie liečby
pes do 10kg 1 2-3 2-3 dni
pes 10-20 kg 1-2 2-3 2-3 dni
pes nad 20 kg 2-3 2-3 2-3 dni
mačky 1 2-3 2-3 dni


Zloženie: Attapulgit 49,6%, vehikulum 41,6%, pektín (E 440) 8,8%

Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 15

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)