Candibene 1% sprej 40 ml

aer deo 400 mg (fľ.skl.hnedá) 1x40 ml

Kód tovaru:

EAN: 8585034704848

6,51 € s DPH

Jednotková cena za liter162,86 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Candibene sprej je antimykotikum (liek na liečenie kožných ochorení – mykóz). Klotrimazol je látka účinná proti citlivým pôvodcom hubových ochorení. Vo forme spreju je vhodný na miestnu protiplesňovú (antimykotickú) liečbu.

Detaily

Indikácie: Candibene®sprej je určený na liečbu hubových ochorení kože (mykóza tinea), ako sú napr. pityriasis versicolor, dermatofytózy, kandidózy, kandidózy vonkajších pohlavných orgánov (balanitídy a vulvitídy), keratomykózy (plesňové ochorenie rohovky), medziprstové mykózy (interdigitálne mykózy), hubovité ochorenia nechtového lôžka (paronychie) a erytrazma (kožné ochorenie prejavujúce sa ostro ohraničenými hnedavo červenými škvrnami so zriaseným šupinatým povrchom, lokalizovanými hlavne na vnútorných plochách stehien) .

Kontraindikácie: Nepoužívajte Candibene®, keď ste alergický (precitlivený) na klotrimazol alebo na ktorúkoľvek z ďalších zložiek obsiahnutých v prípravku.

Tehotenstvo a dojčenie: Skôr ako začnete užívať akýkoľvek liek, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom. Použitie počas gravidity a pri dojčení posúdi lekár.

Použitie: 2-3 krát denne nastriekať na choré miesta kože. Pred použitím je potrebné postihnuté miesta umyť a vysušiť.

Dĺžka užívania: Zvyčajná dĺžka liečby je 2 - 4 týždne, pityriasis versicolor sa zvyčajne vylieči po 1– 3-týždňovej aplikácii, pri zápaloch v genitálnej oblasti 1 – 2 týždne. Aby sa dosiahlo úplné vyliečenie, nemá sa prestať s podávaním lieku hneď po vymiznutí príznakov ochorenia. Pri mykóze kože nôh (chodidla) treba pokračovať v liečbe dva týždne po vymiznutí príznakov, aby sa predišlo recidíve (návratu ochorenia). Ak príznaky pretrvávajú, konzultujte ďalší postup s lekárom. Bez súhlasu lekára nepoužívajte u detí do 2 rokov. Ak si nie ste niečím istý, overte si to u svojho lekára alebo lekárnika. Neužívajte dvojnásobnú dávku, aby ste nahradili vynechanú dávku.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »