Advantix Spot On pre psy 4-10 kg 4x1 ml

Kód tovaru:

EAN: 4007221009993

Tento produkt už nie je dostupný

45,76 € s DPH

Jednotková cena za liter11 440,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Advantix Spot on pipeta odpudzuje a zabíja kliešte, komáre, muchy a vši. Advantix Spot on zabraňuje blchám hrýzť do niekoľko minút.

Detaily

Charakteristika: Päťnásobná ochrana proti kliešťom, blchám, komárom, bodavým muchám a všiam. Zabíja blchy do 3-5 minút od kontaktu, zabíja larvy bĺch v okolí ošetreného zvieraťa, spôsobí ochrnutie hryzadiel bĺch do niekoľkých sekúnd od kontaktu - blcha nemôže hrýzť a ani spôsobovať alergiu na jej uhryznutie. Bezpečný aj pre kotné a kojace feny. Účinkuje aj pri namočení zvieraťa. Pre šteňatá od 7 týždňov a nad 1,5 kg živej hmotnosti. 

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku. Nie je vhodný pre mačky.

Použitie: Pipetu držať kolmo hore. Poklepať na zúženú časť pipety a uistiť sa, že obsah zostal v hlavnej časti pipety. Odlomiť hrot pipety. Rozhrnúť srsť zvieraťa v oblasti kohútika pred lopatkami tak, aby bola viditeľná koža. Priložiť hrot pipety na kožu a niekoľkokrát stlačiť tak, aby sa obsah vyprázdnil priamo na kožu v jednom mieste.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)