AMPcare 30 tbl

tbl (inov. 2022) 1x30 ks

Kód tovaru:

EAN: 8032715367415

24,49 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,82 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

AMPcare tablety je voľnopredajný výživový doplnok, ktorý obsahuje výťažok z Echinacey a ďalšie pomocné látky. AMPcare prispieva k normálnej funkcii imunitného systému. Je určený pre dospelých a deti od 3 rokov.

Detaily

Charakteristika: AMPcare je patentovaný prírodný doplnok výživy obsahujúci Glycomacropeptid (AM3®) a čistý Echinacea extrakt (Polinacea®). 

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, ako náhradu pestrej stravy, u detí do 3 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Prípravok sa obvykle užíva v dávke 2 tablety 1x denne. Tablety sa užívajú nezávisle od jedla, v celku a zapíjajú sa dostatočným množstvom tekutiny.

Zloženie: Calcium fosfát, mikrokryštalická celulóza, calcium sulfát, polinacea® e.s. (Echinacea Angustifolia, koreň, maltodextrín), hydroxypropylmetyl metacelulóza, prírodná živica, farbivo: E171, mikrokryštalická celulóza, kyselina steárová, oxid kremičitý, rastlinný magnézium stearát.

GLYKOMAKROPEPTID (AM3®) 15 mg : Glykomakropeptid je glykofosfopeptid, ktorý je extrahovaný z bunkových stien húb Candida utilis. Je spojený s rastlinnými proteínmi a podporený anorganickou formou fosfátu a sírana vápenáteho, ktoré zabezpečujú stabilitu potrebnú pre orálne použitie, čím sa zabráni jeho degradácii účinku v žalúdku a dvanástniku.

POLINACEA® 50 mg : Štandardizovaný a čistý extrakt z Echinacei úzkolístej (Echinacea angustifolia). Patentovaný proces extrahovania zabezpečí vysokú koncentráciu aktívnych zložiek (echinacoside a IDN 5405,  polysacharid s vysokou molekulovou hmotnosťou) a odstráni neaktívne zložky.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »