Atix sprej na bezpečné odstránenie kliešťov 1x1 set

súprava na odstraňovanie kliešťov 1x1 set

Kód tovaru:

EAN: 5902020885221

EXSPIRACAI 29/02/2024

14,22 € s DPH

Jednotková cena za set14,22 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Atix sprej na bezpečné odstránenie kliešťov je zdravotnícka pomôcka, s ktorou sa dá bezpečne odstrániť prisatý kliešť a navyše zamedziť prenosu infekčných chorôb (kliešťová encefalitída, lymská borelióza). Atix sprej na bezpečné odstránenie kliešťov sa dá použiť na prisaté kliešťe u ľudí i u zvierat.

Detaily

Charakteristika: Atix sprej na odstránenie kliešťov je revolučný prípravok, ktorým prisatého kliešťa mierne zmrazíte, čím znížite jeho metabolickú aktivitu a zamedzíte prenosu telesných tekutín kliešťa do krvi hostiteľa. V dôsledku kryogénneho účinku sa znižuje riziko prenosu infekčných ochorení prenášaných kliešťom (kliešťová encefalitída, lymská borelióza). Prisatého kliešťa následne odstránime priloženou pinzetou.

Nepoužívajte: V prípade poškodenia obalu. Pri precitlivenosti na kryogénnu terapiu (liečba chladom). Prípravok neaplikujte priamo na kožu a sliznice, ani opakovane na jedno miesto.

Spôsob použitia: Sprej vyskúšajte 2 stlačeniami do prázdneho priestoru. Nádobku so sprejom držte zvislo, sprej namierte na hlavičku kliešťa, stlačte dávkovaciu trysku a držte až do ukončenia aplikácie celej dávky. Počet dávok závisí od veľkosti kliešťa (viď Návod na použitie), na jedno miesto max. 3 dávky. Po aplikácii spreja uchopte kliešťa tesne nad kožou a opatrne vytiahnite. Ranu vydezinfikujte vhodným prípravkom (Dettol sprej, Betadine roztok). V prípade objavenia zápalu, bolestí hlavy, vysokých horúčok ihneď navštívte lekára.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • Peťo sa pýta

    04.06.2019
    Dobrý deň. Po prečítaní návodu ma zarazila posledná veta "Prípravok neaplikujte priamo na kožu a sliznice, ani opakovane na jedno miesto." To sa ako dá??? Keď je prisatý na tričko tak je asi .... Myslím toho kliešťa. A ten mi neprekáža. Ja som zažil len kliešťa prisatého na pokožke, a na rôznych dosť neprístupných miestach.
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, prípravok je určený na zmrazovanie kliešta, čiže má sa aplikovať čo najopatrnejšie na kliešťa (napr. z boku) aby sa čo najmenje zasiahla pokožka. Upozornením sa bráni výrobca, i predajca a vystríha pred priamym postrekom pokožky najmä veľkej plochy a na citlivých miestach, nakoľko môže pri neopatrnej aplikácii a najmä u ľudí s tenkou pokožkou dôjsť i k vzniku popálenín. Prajem príjemný deň :)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »