ACCU-CHEK Instant 50 testovacie prúžky do glukomera 50 ks

testovacie prúžky do glukomera 1x50 ks

Kód tovaru: D98853

EAN: 4015630066797

11,64 € s DPH

Jednotková cena za ks0,23 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 11 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 11 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,11 €.


O produkte

ACCU-CHEK Instant 50 testovacie prúžky do glukomera sú určené na kvantitatívne stanovenie glukózy. ACCU-CHEK Instant 50 testovacie prúžky do glukomera vhodný pre Accu-chek Instant a Accu-chek Instant S. 

Detaily

Charakteristika: Testovacie prúžky Accu-Chek Instant ku glukomeru Accu-Chek Instant a Accu-Chek Instant sú určené na kvantitatívne stanovenie glukózy v čerstvej kapilárnej plnej krvi z prsta, dlane, predlaktia a nadlaktia ako pomôcka pri monitorovaní efektívnosti kontroly glykémie. Balenie obsahuje testovacie prúžky a príbalové letáky.  

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Pri použití postupujte podľa návodu. V návode na použitie glukomera nájdete pokyny na odoberanie vzorky krvi a vykonávanie merania glykémie.  

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 50

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »