Cannaderm Thermolka EXTRA hrejivý masážny gél 150 ml

hrejivé konopné mazanie 1x150 ml

Kód tovaru:

EAN: 8594059736482

11,57 € s DPH

Jednotková cena za liter77,11 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Cannaderm Thermolka EXTRA je hrejivý masážny gél na svaly a kĺby, ktorý obsahuje čistý konopný olej a rastlinné výťažky. Cannaderm Mentholka tak pomáha zmierniť bolesť svalov a pohybového ústrojenstva, prekrviť studené končatiny a pokožku.

Detaily

Charakteristika: Masážny gél s extra silným účinkom na zmiernenie ťažkostí spojených s dlhodobým namáhaním chrbta, stuhnutých kĺbov či unavených svalov a tiež pri problémoch so studenými končatinami a ich nedostatočným prekrvením. Pri masáži zaisťuje vďaka kombinácii vanilky a kapsaicínovému extraktu z pálivých papričiek výrazne dlhší zahrievací proces.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s dávkovaním, u detí do 3 rokov. Nepoužívať na tvár, v blízkostí očí, na sliznicu ani na poranenú pokožku! Po aplikácii dôkladne umyť ruky mydlom a teplou vodou

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Gél jemne vmasírovať do pokožky na požadované miesta.





Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »