Bioderma Atoderm Préventive krém 200 ml

výživný obnovujúci krém 1x200 ml

Kód tovaru: T02358

EAN: 3401340106914

20,19 € s DPH

Jednotková cena za liter100,93 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioderma Atoderm Préventive krém je výživný telový krém pre novorodencov a deti do 3 rokov slúžiaci ako prevencia spustenia atopickej dermatitídy. Bioderma Atoderm Préventive krém je určený na suchú pokožku s predispozíciou k atopickej dermatitíde.

Detaily

Charakteristika: Atoderm Préventive je prvý posilňujúci vyživujúci krém, ktorý od narodenia zabraňuje zhoršeniu suchosti pokožky.(Vhodný aj pre novorodencov s výnimkou predčasne narodených detí.) Exkluzívny komplex Lipigenium® je vyrobený reštrukturalizáciou esenciálnej mastnej kyseliny (omega-3 a -6) a biolipidov (ceramidy), ktoré sa prirodzene nachádzajú v koži, ale chýbajú v pokožke dojčaťa so suchou pokožkou. Biolipidy napodobňujú štruktúru kože, a preto sa dokonale začleňuje do pokožky a obnovujú prirodzený ochranný film. Biologicky stimulujú produkciu lipidov a bielkovín (filagrín), ktoré viažu kožné bunky (korneocyty) a okamžite a natrvalo obnovujú zdravú kožnú bariéru. Jeho patentovaná Skin Barrier Therapy® obmedzuje priľnavosť a šírenie zlatého stafylokoka  a prenikanie alergénov, teda dvoch faktorov zhoršujúcich suchosť pokožky.

Nepoužívať: Ak ste Vy alebo Vaše dieťa alergický/á/é na ktorúkoľvek zložku produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Návod na použitie: Raz alebo dvakrát denne – 7 dní v týždni aplikujte Atoderm Préventive na tvár a telo po očistení Atoderm PP Gél Moussantom alebo ABCDerm Moussantom.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BEHENYL ALCOHOL, CANOLA OIL, SUCROSE STEARATE, TOCOPHEROL, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, PENTYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CERAMIDE NP, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, CARBOMER, CERAMIDE EOP, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 661]

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »