Physiomer Baby Hypertonický nosový sprej 60 ml

nosový sprej 1x60 ml

Kód tovaru:

EAN: 3564300001954

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

13,37 € s DPH

Jednotková cena za liter222,75 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Physiomer Baby hypertonický nosový sprej čistí nosové cesty a pomáha predcházať nádche. Pri nádche efektívne odstraňuje nadbytočný hlien a pomáha znížiť riziko opätovného výskytu ORL infekcií a komplikácií. Je vhodný pre dospelých, ale i pre deti a kojencov už od dvoch týždňov.

Detaily

Charakteristika: Hypertonický sterilný sprej do nosa bez konzervačných látok, hnacieho plynu s mäkkou aplikačnou tryskou, vhodný pri nádche a nachladnutí. Napomáha odstraňovať nadbytočný hlien a znižovať riziko opätovných ORL infekcií a komplikácií. Môže byť súčasťou dennej hygieny nosa. Pri dennom používaní napomáha predchádzať nádche. Nosné spreje a výplachy Physiomer sú vhodné na liečbu i prevenciu akútnej, alergickej a chronickej nádchy a zápalu nosných dutín. Prípravky pôsobia blahodárne na sprievodné javy nachladnutia, ktorými bývajú podráždenie slizníc, suchý a upchatý nos.

Kontraindikácie: Nie sú známe.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok sa môže používať počas tehotenstva a dojčenia.

Použitie: Prípravok sa obvykle používa ako 1x vstreknutie 1x denne do každej nosnej dierky ako súčasť dennej hygieny. V prípade nádchy a upchatého nosu sa môže dávkovanie zvýšiť na 1x vstreknutie 2-4x denne. Po každom použití umyte a osušte aplikátor.

Po prvej aplikácii sa musí prípravok spotrebovať do 28 dní.

 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »