HERBALMED pastilky pri nachladnutí Dr Weiss 24 + 6 past ZDARMA

(šalvia, ženšen, 20 bylín, vit.C) pastilky (24+6 navyše) 1x30 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594059732057

5,64 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,19 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok HERBALMED pastilky pri nachladnutí Dr Weiss sú pastilky,ktoré obsahujú osvedčenú kombináciu 20 bylinných extraktov obohatených o šalviu a ženšen, ktoré sú vhodné pri kašli. HERBALMED pastilky pri nachladnutí Dr Weiss upokojujú podráždený krk , hltan a hlasivky,posilňujú obranyschopnosť organizmu.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok HERBALMED pastilky pri nachladnutí Dr Weiss sú pastilky,ktoré obsahujú osvedčenú kombináciu 20 bylinných extraktov obohatených o šalviu a ženšen,ktoré sú vhodné pri kašli.HERBALMED pastilky pri nachladnutí Dr Weiss upokojujú podráždený krk , hltan a hlasivky,posilňujú obranyschopnosť organizmu.

Mechanizmus účinku: HERBALMED pastilky Dr Weiss je vhodné zvoľna rozpúšťať v ústach .Uvoľnené účinné zložky pokrývajú povrch sliznice , kde súčasne niekoľkými mechanizmami účinku pôsobia priaznivo a blahodarne . Pri opakovanom použití sa tiež posilňuje obranyschopnosť sliznice a následne celého organismu.Pastilky majú príjemnú tradičnú chuť , čo prispieva k pohodlné, príjemné a účinné aplikáciu.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,ako náhradu pestrej stravy, u detí do 3 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Pre dosiahnutie intenzívneho účinku sa užíva jedna pastilka 6 krát denne po 2 až 3 hodinách. Deti od 3 do 12 rokov môžu užívať maximálne 4 pastilky denne. Pre vyššiu účinnosť nechajte pastilku voľne rozpustiť v ústach a odporúčame pol hodiny po užití nejesť a nepiť. Pastilky je vhodné užívať hneď pri prvých príznakoch prechladnutia a v priebehu prechladnutia.

Zloženie: Hlavné účinné látky : šalviový extrakt 50,0 mg ,šalviový olej 8,0 mg, ženšenový extrakt 25,0 mg , eukalyptový olej 0,8 mg ,menthol 2,0 mg , extrakt 20 bylín 11,3 mg , vitamin C 32 , 5 mg, včelí med.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »