TENA Fix Large fixačné nohavičky 5 ks

fixačné nohavičky 1x5 ks

Kód tovaru: B20455

EAN: 7322540419511

7,56 € s DPH

Jednotková cena za ks1,51 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

TENA Fix sú určené pre bezpečnú fixáciu vkladacích plienok TENA Comfort. TENA Fix majú silný a mäkký materiál podobný bavlne, ktorý zaručuje pohodlie a diskrétnosť bežnej spodnej bielizne.

Detaily

Charakteristika: Sieťované fixačné nohavičky sú určené na fixáciu inkontinenčných vložiek a vkladacích plienok. Vhodné tak pre ležiacich, ako aj pre mobilných pacientov (bezpečnú, hygienickú a pritom jednoduchú fixáciu inkontinenčných vložiek všetkých druhov). Vďaka elasticite nohavičiek sa zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. Nohavičky sa prispôsobujú telesným tvarom a zabezpečujú tak komfortné nosenie. Obvod: 85-110 cm.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Nohavičky sa obliekajú a nosia rovnako ako bežná spodná bielizeň. Pomocou nohavičiek sa zabezpečí bezpečné držanie vložky alebo plienky a tým aj pohodlie a ochrana pacienta. Jednorazové vložky/plienky sa z nohavičiek vyberú a nahradia novými (podľa potreby niekoľkokrát denne alebo v noci). Nohavičky sa v prípade potreby operú pri 60°C a čisté sa môžu znovu použiť. 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 5

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »