STREPSILS PLUS 24 pastilky

pas ord 1x24 ks

Kód tovaru:

EAN: 5000158103917

Tento produkt už nie je dostupný

9,27 € s DPH

Jednotková cena za ks0,39 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Liek STREPSILS PLUS pastilky sú určené na rýchlu úľavu od bolesti hrdla.STREPSILS PLUS pastilky obsahujú anestetikum na potlačenie bolesti hrdla a dve antimikrobiálne zložky.

Detaily

Indikácie: Strepsils Plus sa používa pri liečbe zápalových ochorení dutiny ústnej a hltanu (bolesti hrdla, zachrípnutie, afty, zápal ďasien).

Kontraindikácie: Neužívajte, keď ste alergický/á (precitlivený/á) na liečivá amylmetakrezol, dichlórbenzénmetanol, lidokaíniumchlorid alebo na ktorúkoľvek z ďalších zložiek lieku Strepsils Plus, keď ste tehotná alebo dojčíte.

Tehotenstvo a dojčenie: Skôr ako začnete užívať akýkoľvek liek, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.Liek sa nemá užívať počas tehotenstva a dojčenia.

Dávkovanie: Dospelí a deti nad 12 rokov: pastilky sa cmúľajú alebo nechajú voľne rozplynúť v ústach. Pastilky sa môžu užívať každé 2 až 3 hodiny. V priebehu 24 hodín sa nemá užiť viac ako 8 pastiliek. Liek nie je určený na dlhodobú liečbu, nemá sa užívať dlhšie ako 5 dní.

Tak ako všetky lieky, aj Strepsils Plus môže spôsobovať vedľajšie účinky, hoci sa neprejavia u každého.Liek je zvyčajne dobre znášaný, výnimočne sa môžu vyskytnúť alergické reakcie, ktoré sa môžu prejavovať ako kožná vyrážka alebo pocit pálenia v ústach.Pri výskyte vedľajších účinkov alebo iných nezvyčajných reakcií prestaňte liek užívať a o ďalšom postupe sa poraďte s lekárom.Ak začnete pociťovať akýkoľvek vedľajší účinok ako závažný alebo ak spozorujete vedľajšie účinky, ktoré nie sú uvedené v tejto písomnej informácii pre používateľov, povedzte to, prosím, svojmu lekárovi alebo lekárnikovi.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

Vlastnosti

Účinná látka Dichlorbenzenmethanolum,Amylmetacresolum,Lidokaini hydrochloridum
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 1,2mg,0,6mg,10,0mg
Lieková forma tvrdé pastilky
Koľko dní Vám vydrží balenie 12

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »