Eucerin HYALURON-FILLER Skin Refiner SERUM anti-age, zjemňujúce pleťové sérum 30 ml

anti-age, zjemňujúce pleťové sérum 1x30 ml

Kód tovaru:

EAN: 4005800276736

34,73 € s DPH

Jednotková cena za liter1 157,63 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Eucerin Hyaluron-Filler Zjemňujúce pleťové sérum zjemňuje póry a redukuje prvé vrásky, s antioxidačnou ochranou. Eucerin Hyaluron-Filler Zjemňujúce pleťové sérum je vhodné na pleť s viditeľnými prvými známkami starnutia, ako sú jemné linky, rozšírené póry a hrubá či unavená pleť.

Detaily

Charakteristika: Ultra ľahké sérum, ktoré zjemňuje póry a redukuje prvé vrásky, s antioxidačnou ochranou. Toto omladzujúce sérum na každodenné použitie vypĺňa vrásky a zároveň chráni pred agresívnymi faktormi vonkajšieho prostredia. Pre hodvábne jemnú pleť.Zjemňujúce pleťové sérum je vhodné na pleť s viditeľnými prvými známkami starnutia, ako sú jemné linky, rozšírené póry a hrubá či unavená pleť. Ultra ľahká a nemastná konzistencia tohto séra je ideálna aj na mastnú pleť alebo ako podkladová báza pod make-up.Hyaluron-Filler Zjemňujúce pleťové sérum od značky Eucerin proti prvým známkam starnutia, ktoré zjemňuje póry. Toto ultra ľahké sérum obsahuje tri kľúčové účinné látky - kyselinu hyalúronovú, Kyselinu glykolovú a kyselinu mliečnu vďaka ktorým zostáva pleť hodvábne jemná. Zloženie s antioxidantmi pleť zároveň chráni pred voľnými radikálmi a poškodením od agresívnych faktorov z vonkajšieho prostredia.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  

  • Naneste ráno alebo večer na vyčistenú a tonizovanú pleť. 
  • Výrobok môže zvýšiť citlivosť pleti na slnko, preto nezabúdajte pri používaní séra a týždeň po ukončení používania nanášať aj hydratačný denný krém s SPF.
  • Večer na sérum naneste hydratačný nočný krém.


Zloženie: Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Lactic Acid, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Parfum

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »