Zľava 25%
Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Zjemňujúce pleťové sérum 30ml

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Zjemňujúce pleťové sérum 30ml

anti-age, zjemňujúce pleťové sérum 1x30 ml

Kód tovaru:

EAN: 4005800276736

26,05 € s DPH

34,73 € s DPH

Jednotková cena za liter868,22 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Zjemňujúce pleťové sérum je pleťové sérum na prvé vrásky a zväčšené póry s 3x EFFECT - s 3 účinkami: 1. Vypĺňa, 2. Zjemňuje, 3. Chráni. Ultraľahké sérum zjemňuje póry a redukuje prvé vrásky, s antioxidačnou ochranou. Zároveň vypĺňa vrásky a chráni pleť pred agresívnymi faktormi z vonkajšieho prostredia. Pre hodvábne hladkú pleť.

Detaily

Charakteristika: Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Zjemňujúce pleťové sérum proti prvým známkam starnutia, ktoré zjemňuje póry. Toto ultraľahké sérum obsahuje tri kľúčové účinné látky - kyselinu hyalurónovú, kyselinu glykolovú a kyselinu mliečnu, ktoré zanechávajú pleť hodvábne jemnú. Zloženie s antioxidantmi pleť zároveň chráni pred voľnými radikálmi a poškodením agresívnymi faktormi vonkajšieho prostredia.

97 % účastníkov štúdie potvrdzuje, že výrobok zanecháva pleť hladkú, 88 % súhlasí, že zjemňuje vzhľad jemných prvých vrások a 91 % uvádza, že po použití Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Zjemňujúceho pleťového séra nezostáva pleť mastná. (1)

Zjemňujúce pleťové sérum je vhodné pre pleť s viditeľnými prvými známkami starnutia, ako sú jemné linky, rozšírené póry a hrubá či unavená pleť. Ultraľahká a nemastná konzistencia tohto séra je ideálna aj pre mastnú pleť alebo ako podkladová báza pod make-up.

1 Beiersdorf spol. s.r.o., Užívateľská štúdia, December 2019

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  

  • Naneste ráno alebo večer na vyčistenú a tonizovanú pleť. 
  • Výrobok môže zvýšiť citlivosť pleti na slnko, preto nezabúdajte pri používaní séra a týždeň po ukončení používania nanášať aj hydratačný denný krém s SPF.
  • Večer na sérum naneste hydratačný nočný krém.

ZloženieAqua, Alcohol Denat, Glycerin, Lactic Acid, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Parfum

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »