AU-MEDIC blokátor bolesti náplasti 28 ks

náplasti (crystal tape) 1x28 ks

Kód tovaru: T06874

EAN: 8594059738011

23,84 € s DPH

Jednotková cena za ks0,85 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

AU-MEDIC blokátor bolesti je zdravotnícka pomôcka, ktorá znižuje citlivosť na bolesť. AU-MEDIC blokátor bolesti účinkuje až 1 týždeň.

Detaily

Charakteristika: Náplasti znižujúce citlivosť na bolesť, balenie obsahuje 4 ks crystal tapov. Hlavnou a jedinou účinnou zložkou sú mikroskopické kryštály čistého kremíka, ktoré sú umiestnené v strednej časti crystal tapu. Po prilepení na alebo nad miesto bolesti mikroskopické kryštály čistého kremíka piezoelektrickým javom rušia prenos nervového signálu bolesti do mozgu a týmto fyzikálnym mechanizmom účinku obmedzujú pocit bolesti. Každý crystal tape je možné samostatne oddeliť a použiť. Účinnosť 1 ks tapu je až *1 týždeň, podľa miesta aplikácie. Každý kus odtrhnite samostatne, na mieste značenia.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Odlepiť 1 ks crystal tapu podľa naznačeného miesta a aplikovať ho na alebo nad miesto bolesti (na najbližší akupresúrny bod ) (podľa návodu na použitie). Prilepenie musí byť urobené správne a na mieste, kadiaľ vedie samotný nerv. Základným pravidlom je aplikovať každý samostatný crystal tape cca 2–3 cm na alebo nad miesto pocitu bolesti alebo priamo na miesto bolesti. Pokiaľ sa do hodiny nedostaví úľava, je potrebné crystal tape prelepiť (posunúť) na iné miesto. Je možné aplikovať viac crystal tapov naraz.  Účinnosť 1ks crystal tapu môže byť až 1 týždeň (podľa miesta aplikácie). 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 196

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »