Walmark Herba-C RAPID 30tbl

tbl 1x30 ks

Kód tovaru: T06342

EAN: 8596024014113

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

8,01 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,27 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Herba-C RAPID je výživový doplnok prémiovej kvality s vysokou dávkou vitamínu C a zinku na podporu imunitného systému. Herba-C RAPID obsahuje optimálnu kombináciu 4 bylinných extraktov, ktoré sa tradične používajú na podporu dýchacích ciest.

Detaily

Charakteristika: Herba-CRAPID je výživový doplnok prémiovej kvality s vysokou dávkou vitamínu C a zinku na podporu imunitného systému. Obsahuje optimálnu kombináciu 4 bylinných extraktov, ktoré sa tradične používajú na podporu dýchacích ciest.

  • Vysoká dávka vitamínu C a zinku
  • Optimálny mix echinacey, bazy čiernej, pelargónie a kurkumy
  • Vysoko kvalitný extrakt z koreňa  echinacey
  • Akútna  podpora imunitného a respiračného systému
  • Vhodný v období  zvýšeného výskytu nachladnutí
  • Vyrobený držiteľom certifikátu GMP

AKÚTNA PODPORA IMUNITNÉHO SYSTÉMU A DÝCHACÍCH CIEST

  • Akútna podpora imunitného systému
  • Vhodný v období zvýšeného výskytu nachladnutí
  • Vyrobený držiteľom certifikátu GMP
  • Vysoká dávka vitamínu C a zinku
  • Optimálna kombinácia echinacey, bazy čiernej, pelargónie a kurkumy
  • Vysoko kvalitný extrakt z koreňa echinacey


ECHINACEA PURPUREA
je jednou z najobľúbenejších rastlín tradične používaných na podporu imunitného systému a dýchacích ciest. Zároveň má priaznivý vplyv na dolné močové cesty.

KURKUMA
(Curcuma longa) je rastlina pôvodom z Indie, ktorej používanie má veľmi dlhú históriu, datuje sa už pred 4000 rokmi. Je hojne používaná kvôli svojmu priaznivému vplyvu na zdravie. Je považovaná za jednu z najúčinnejších rastlín vďaka svojim silným antioxidačným vlastnostiam, pomáha podporiť dýchacie cesty a celkový imunitný systém.

BAZA ČIERNA
(Sambucus nigra) je po stáročia používaná v tradičnej prírodnej medicíne vďaka svojmu priaznivému vplyvu na zdravie. Podporuje dýchacie cesty a celkovo imunitný systém. Prirodzene obsahuje celý rad cenných látok ako tannín, aminokyseliny, karotenoidy, rutín a vitamíny - predovšetkým vysoký obsah vitamínu C. Vďaka prirodzene sa vyskytujúcim antioxidantom chráni bunky pred oxidatívnym stresom spôsobeným voľnými radikálmi. Prispieva k prečisteniu organizmu a správnemu hospodáreniu s vodou v tele.

PELARGÓNIA
(Pelargonium sidoides) je v južnej Afrike používaná už po stáročia vďaka svojmu priaznivému vplyvu na zdravie horných ciest dýchacích.

ZINOK
je nevyhnutnou minerálnou látkou pre celý rad biologických funkcií a je dôležitou zložkou mnohých enzýmov v ľudskom tele. Zinok podporuje správnu funkciu imunitného systému a chráni bunky pred oxidatívnym stresom spôsobeným voľnými radikálmi.

VITAMÍN C
tiež známy ako kyselina askorbová, je vo vode rozpustný vitamín dôležitý pre mnohé fyziologické funkcie. Naše telo potrebuje konštantný príjem vitamínu C, pretože si ho nevie samo vytvoriť. Okrem podpory imunitného systému vitamín C tiež prispieva k tvorbe kolagénu a tým uchováva zdravé kosti, chrupavky, zuby, ďasná a kožu. Navyše chráni bunky pred oxidatívnym stresom spôsobeným voľnými radikálmi a prispieva tiež k znižovaniu únavy a vyčerpania.

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie:1 tableta denne, 2 tablety v prípade akútnej potreby, zapiť tekutinou. Užívajte po jedle. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: kyselina L-askorbová, protihrudkujúce látky (celulóza, stearát horečnatý, talok, oxid kremičitý, kyselina steárová), baza čierna extrakt, pelargónia extrakt, stabilizátory (zosieťovaná sodná soľ karboxymetylcelulózy, hydroxypropyl metylcelulóza, polydextróza), echinacea purpurová extrakt, kurkuma extrakt, citrát zinočnatý, farbivá (oxid titaničitý, brilantná modrá, riboflavín), triglyceridy, maltodextrín.
 

Denná dávka obsahuje:    hmot./ 1 tbl.% RVH*
Echinacea
(Echinacea purpurea, extrakt z koreňa min. 10:1 – 40 mg)
400,0 mg -
Pelargónia
(Pelargonium sidoides, extrakt z koreňa min. 10:1 – 50 mg)
500,0 mg -
Kurkuma
(Curcuma longa, extrakt z koreňa min. 30:1 – 33,33 mg)
1000,0 mg -
Baza čierna
(Sambucus nigra, extrakt z plodov min. 7:1 – 200 mg)
1400,0 mg -
Vitamín C 500,0 mg 625
Zinok 10,0 mg 100
* % referenčnej výživovej hodnoty v 1 tbl.; - nie je stanovené

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »