Eucerin SUN HYDRO PROTECT SPF 50+ Ultra Ľahký Fluid 50ml

ultra ľahký na opaľovanie 1x50 ml

Kód tovaru: T09895

EAN: 4005800320354

23,93 € s DPH

Jednotková cena za liter478,61 €
  • Pri nákupe 2 opaľovacích produktov Eucerin získate 1 z nich zdarma!

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Eucerin SUN HYDRO PROTECT SPF 50+ Ultra Ľahký Fluid je emulzia na opaľovanie tváre pre všetky typy pleti. Chráni pre poškodením vplyvom slnečného žiarenia.

Detaily

Charakteristika: Eucerin SUN HYDRO PROTECT SPF 50+ Ultra Ľahký Fluid je emulzia vyvinutá opaľovanie tvare pre všetky typy pleti. Zaistí okamžitú hydratáciu a osviežujúci pocit pleti. Je veľmi ľahko roztierateľný a okamžite absorbujúci bez lepivého pocitu. Je nemastný a nekomedogénny (neupcháva póry). Je parfumovaný. Vhodný a každodenné použitie.

Návod na použitie: Aplikujte ráno na vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu a zľahka vmasírujte do pokožky. Možno požiť aj v okolí očí. Pred použitím dôkladne pretrepte. 

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. 

Zloženie: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica, Tapioca Starch, Polyglyceryl-6 Stearate, Silica Dimethyl Silylate, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sodium Hyaluronate, Arginine HCL , Sodium PCA, Sodium Lactate, Glycyrrhetinic Acid, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Polyglyceryl-6 Behenate, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Parfum

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 50

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »