France Lait 3 mliečna výživa 400 g

mliečna výživa (1-3 roky) (inov.zloženie 2021) 1x400 g

Kód tovaru:

EAN: 3043932361389

Tento produkt už nie je dostupný

10,36 € s DPH

Jednotková cena za kg25,91 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

France Lait 3 mliečna výživa od narodenia od 1 roka do 3 rokov. France Lait 3 mliečna výživa podporujú správny rast a vývoj detí.

Detaily

Charakteristika: Mliečna výživa pre zdravý rast určená pre deti vo veku od 1 až do 3 rokov. Vhodne dopĺňa zmiešanú stravu. Obohatené je o 13 minerálov a 12 vitamínov potrebných pre správny rast dieťaťa. Ochutené je vanilkovou príchuťou. Obsah proteínov 2,0 g/100 ml; nižší ako pri kravskom mlieku. Pomer bielkovín kazeín/srvátka: 60/40 dieťa dostatočne zasýti.

Obsahuje:

  • bielkoviny, vápnik, fosfor a vitamín D, ktoré sú potrebné na vývoj a rast kostí detí,
  • železo prispieva k normálnemu kognitívnemu vývinu detí (schopnosti poznávať a učiť sa),
  • fruktooligosacharidy, jód 2 esenciálne mastné kyseliny - kyselina linolová a alfalinolénová, ktoré podporujú správny rast a vývoj detí. (Priaznivý účinok sa dosiahne pri minimálnom dennom príjme kyseliny linolovej v množstve zodpovedajúcom 1 % celkovej energie a kyseliny alfalinolénovej v množstve zodpovedajúcom 0,2 % celkovej energie) Optimálny pomer kyselina linolová/kyselina linolénová = 10.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s návodom na prípravu.

Spôsob prípravy:  Dôkladne si umyte ruky. Pred samotnou prípravou mlieka sa sterilizuje fľaša a cumeľ vo vriacej vode. Príslušné množstvo prášku (podľa tabuľky) vsypte do vopred prevarenej vody (vychladenej na 40-50°C). Dôkladne zamiešajte, aby sa prášok rozpustil. Overte vyhovujúcu teplotu pripraveného mlieka. Vždy pripravte len jednu dávku a kŕmte okamžite po príprave. Neuchovávajte nedojedené porcie.

Dávkovanie: 1 odmerka na 30 ml vody, 4 odmerky na 120 ml vody , 8 odmeriek na 240 ml vody 

vek/voda(ml)/počet odmeriek/počet fliaš za 24hod: 6 mesiacov / 180 / 6 / 4, 7-12 mesiacov 210 / 7 / 3

Riaďte sa individuálnou potrebou dieťaťa a odporúčaním vášho pediatra. Pri zavádzaní prvých nemliečnych príkrmov sa riaďte odporúčaniami lekára.

Zloženie: Čiastočne odstredené mlieko, rastlinné tuky (palmový, sójový, kokosový, slnečnicový), maltodextrín, srvátkové bielkoviny (z mlieka), laktóza (z mlieka), fruktooligosacharidy (<0,8g/100ml), minerály (uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, síran horečnatý, hydroxid sodný, glukónan železnatý, síran zinočnatý, glukónan meďnatý, glukónan mangánatý, jodid draselný), emulgátor: sójový lecitín, vitamíny (retinylacetát, cholekalciferol, D-L-alfa tokoferylacetát, fytomenadión, askorban sodný, tiamín mononitrát, riboflavín, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, pyridoxínhydrochlorid, biotín, kyselina pteroylmonoglutámová, kyanokobalamín), príchuť: vanilínová, antioxidant: extrakt s vysokým obsahom tokoferolov.

Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Dôležité upozornenie:

Pre výživu novorodencov a dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko. Dojčenské mlieko by sa malo používať na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa.

Svetová zdravotnícka organizácia odporúča výhradné dojčenie do 6 mesiacov veku dieťaťa, a pokiaľ je to možné, pokračovať v dojčení až do dvoch rokov dieťaťa. Vždy majte na pamäti, že rozhodnutie prestať dojčiť môže byť nevratné. Prechod na dojčenské mlieko má i zvýšené finančné a sociálne dopady oproti dojčeniu. Pre zdravie dojčaťa je dôležité dôsledne dodržiavať odporúčaný postup prípravy a dávkovania a použitia dojčenskej výživy uvedený na obale. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Potravina na osobitné výživové účely. Následná mliečna dojčenská výživa v prášku.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »