6x
Nutrilon 2 ProExpert AR 6x800g

Nutrilon 2 AR 6x800g

Kód tovaru: T05831

EAN: 8590340129186

93,90 € s DPH

Jednotková cena za kg19,56 €

Namiesto 118,68 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Nutrilon 2  AR 6x800g je špeciálne počiatočné dojčenské mlieko pre bábätká od 6 do 12 mesiacov. Nutrilon 2  AR 6x800g pomáha zahustiť obsah žalúdka a znížiť tak grckanie.

Detaily

Charakteristika: Nutrilon AR obsahuje kompletné zloženie pre rast vášho dieťata navyše bez grckania

Karubová guma

Nutrilon AR obsahuje špeciálnu prírodnú zložku, karubovú gumu (múku zo svätojánskeho chleba), ktorá zahusťuje obsah žalúdka a tak znižuje výskyt grckania.Karobová guma je prírodná látka získavaná zo semien rohovníka (Svätojánskeho chleba), ktorá je bohatá na vlákninu. Vďaka tomu zahusťuje obsah žalúdka a znižuje výskyt grckania. Všetky živiny zo stravy tak zostávajú v tráviacom ústrojenstve a telo neprichádza o cenné látky. Účinky karubínu boli preukázané v klinických štúdiách. Karobová guma prechádza tráviacim ústrojenstvom nestrávená a zmäkčuje tak stolicu.

Mozog

Vďaka obsahu LCP mastných kyselín, medzi ktoré patrí omega-3 (kyselina alfa-linolénová), podporuje vývoj mozgu.

Imunita

Zloženie podporuje správnu funkciu imunitného systému vďaka obsahu vitamínov A, C a D. Imunitný systém je sústava orgánov a buniek zaisťujúca obrannú funkciu organizmu. Jeho úlohou je rozpoznať a likvidovať cudzorodé škodlivé látky a zabraňovať ich vniknutiu do organizmu. Rozvoj imunitného systému v ranom veku je zásadný pre jeho fungovanie v budúcnosti. Imunitný systém je možné podporovať aj vhodne zvolenou výživou.

Nepoužívajte: Pri precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s návodom na prípravu, u detí starších ako 6 mesiacov.

Spôsob prípravy:

  • Krok 1 - Dôkladne si umyte ruky a vysterilizujte všetko náčinie, ktoré budete používať.

  • Krok 2 - Čerstvú pitnú vodu určenú pre dojčatá prevarte a nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C.

  • Krok 3 - Zodpovedajúce množstvo vody vlejte do vysterilizovanej fľaše. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu.

  • Krok 4 - Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku a prášok zarovnajte pomocou špeciálneho plastového pásika vo vnútri obalu na dosiahnutie presnej dávky. Prášok v odmerke nestláčajte.

  • Krok 5 - Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (odporúčené dávkovanie nájdete na zadnej strane obalu). Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky.

  • Krok 6 - Uzatvorte fľašu a dôkladne ju pretrepte (najmenej 10 sekúnd), kým sa všetok prášok rozpustí. Snímte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom.

  • Krok 7 - Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia. Mlieko musí byť príjemne teplé (malo by mať  teplotu ľudského tela tj. cca 37 °C), nie horúce. Pripravenú dávku ihneď podávajte.

Riaďte sa individuálnou potrebou dieťaťa a odporúčaním vášho pediatra. Pri zavádzaní prvých nemliečnych príkrmov sa riaďte odporúčaniami lekára.

Zloženie: Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový, olej z mikrobiologických zdrojov), maltodextrín, karobová guma (3,4 %), uhličitan vápenatý, rybí olej, kyselina L-askorbová, cholín chlorid, taurín, sójový lecitin, L-askorban sodný, síran železnatý, inozitol, síran zinočnatý, DL-α-tokoferyl acetát, sodná soľ uridin 5‘- monofosfátu, cytidín 5‘-monofosfát, L-cysteín hydrochlorid, adenozín 5‘-monofosfát, sodná soľ inozín 5‘-monofosfátu, nikotínamid, sodná soľ guanozín 5‘-monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), síran meďnatý, retinyl palmitát, DL-α-tokoferol, D-biotín, tiamín hydrochlorid, cholekalciferol, kyanokobalamín, pyridoxín hydrochlorid, síran mangánatý, jodid draselný, fytomenadión, seleničitan sodný.

Dôležité upozornenie:

Pre výživu dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko.

Výrobok je určený na zvláštnu výživu dojčiat starších ako šesť mesiacov. Nutrilon 2 AR, následná dojčenská výživa v prášku, má byť iba súčasťou zmiešanej stravy dieťaťa a nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých šiestich mesiacov života. Nie je vhodný ako jediný zdroj výživy. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla šiestich mesiacov, by malo byť prijímané iba na základe odporúčania lekára alebo osôb kvalifikovaných vo výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, a to v závislosti od individuálneho rastu a vývojových potrieb konkrétneho dojčaťa. Nutrilon 2 AR je možné používať len pod kontrolou lekára. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu i uvedených odporúčaní. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Potravina na osobitné výživové účely - dietetická potravina na osobitné medicínske účely.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • vlafimira sa pýta

    22.09.2022
    dobry den.rada by som vedela aku ma expiraciu toto 6 balenie?dakujem.
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, expirácia Nutrilonu 2AR je 02/2024. Pekný deň

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)