Frontline TRI-ACT Spot-on pre psy S 5-10 kg 1x1ml

sol (na kožu, psy 5-10 kg) 1x1 ml

Kód tovaru:

EAN: 3661103047988

Tento produkt už nie je dostupný

14,74 € s DPH

Jednotková cena za ks14,74 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Frontline Tri-act Spot-on pipeta proti kliešťom a blchám pre psy. Frontline Tri-act Spot-on účinkuje aj proti bodavému hmyzu.

Detaily

Indikácie: Liečba a prevencia napadnutia blchami (Ctenocephalides spp.), kliešťami (Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) a švolami (Trichodectes canis).

Kontraindikácie: Podanie oslabeným zvieratám, alebo zvieratám v rekonvalescencii. Podanie štencom do 8 týždňov života aleb os hmotnosťou pod 2kg. Pre riziko predávkovania a úhynu nepodávať mačkám a králikom! Dva dni po aplikácii zviera nekúpte/nešampónujte, následne kúpte max 1x týždenne.

Gravidita, laktácia: Liek sa môže aplikovať v období gravidity aj laktácie.

Bezpečnostné opatrenia:Psa sa nedotýkať bezprostredne po aplikácii, roztok musí dôkladne zachnúť. Po aplikácii si umyte ruky. Prípravok nesmie prísť do styku s kožou, sliznicami, očami. Počas aplikácie nepiť, nejesť a nefajčiť. Osoby a zvieratá, u ktorých je známa precitlivenosť na insekticídy a alkohol, by nemali prísť do kontaktu s Frontline Combo Spot-On pre psy.

Spôsob podania: Pipetu držať kolmo hore. Poklepať na zúženú časť pipety a uistiť sa, že obsah zostal v hlavnej časti pipety. Odlomiť hrot pipety. Rozhrnúť srsť zvieraťa v oblasti kohútika pred lopatkami tak, aby bola viditeľná koža. Priložiť hrot pipety na kožu a niekoľkokrát stlačiť tak, aby sa obsah vyprázdnil priamo na kožu v jednom mieste.

Najvhodnejšia doba aplikácie je večer, aby prípravok počas noci zaschol a nedošlo ku kontaktu so zvieraťom.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u veterinárneho lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »