Carlmark Placenta 10 ml

regenerácia pokožky 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 9316254205780

18,37 € s DPH

Jednotková cena za liter1 837,08 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CARLMARK Placenta je určená pre každú vekovú skupinu a každý druh pokožky ako veľmi účinný prostriedok proti jej ochabnutiu a výskytu vrások. CARLMARK Placenta dodáva pleti zdravý, mladý a žiarivý vzhľad.

Detaily

Charakteristika: V anatómii je placenta plodovým lôžkom, ktoré slúži na látkovú výmenu medzi plodom a matkou. Jej hlavnou funkciou je dodávanie kyslíka a výživy pre plod a odvádzanie nežiaducich splodín z neho. Tieto látky prechádzajú placentou z krvi matky do krvi plodu a naopak. Placenta má dôležitú úlohu vo vývoji bunky, v tvorbe a regulácii sekrécie hormónov a v produkcii proteínov. CARLMARK Placenta liquid má podobné účinky, pôsobiace však na úrovni kože. Jej aplikovaním možno zlepšiť okysličovanie a vyživovanie buniek, čo je základ pre zdravú pokožku.

Placenta liquid je získavaná inovačnými biotechnológiami a je obohatená o biologicky aktívne zložky z buniek ovčej placenty (bohaté na deoxyribonukleovú kyselinu a alkalickú fosfatázu) ako aj o vitamíny A, B, C, D a K a minerálne látky vápnik, horčík, železo a meď. Tieto zložky stimulujú regeneráciu bunkovej pokožky, zvyšujú cirkuláciu krvi, čím sa skvalitní výmena kyslíka a oxidu uhličitého v bunkách, výsledkom čoho je zlepšené dýchanie pokožky. Koncentrovaná

CARLMARK Placenta liquid je vysoko kvalitný výťažok z ovčej placenty. Stimuluje dýchanie buniek v pokožke a zlepšuje cirkuláciu krvi v cievach. Takáto regenerácia pokožky umožní vrátiť jej pôvodnú pevnosť, elasticitu, jemnosť, odtieň a jas pokožky. Placenta liquid nezanecháva olejové zvyšky, lebo sa rýchlo vstrebáva a pleť zostáva hladká a svieža.

Nepoužívajte: Pri precitlivenosti na niektorú zo zložiek prípravku alebo pri alergickej reakcii na prípravok. Na otvorené rany a sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Jemne naneste na tvár a dekolt ráno a večer. Použitie podľa potreby vydrží 2-3 týždne.

Zloženie: AQUA, PLACENTAL PROTEIN, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »