Nutrilon 4 Profutura Duobiotik batoľacie mlieko (24+ mesiacov) 4x800 g

EAN: 8718117112111

109,90 € s DPH

Jednotková cena za kg34,34 €

Namiesto 117,56 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 109 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 109 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 1,09 €.


O produkte

Nutrilon 4 Profutura Duobiotik je následné dojčenské mlieko pre dojčatá od 24 mesiacovNutrilon 4 Profutura Duobiotik je náhrada materského mlieka, ktorá má pozitívny vplyv na vývoj a zdravie vášho dieťaťa.

Detaily

Charakteristika:  Batoľacia mliečna výživa pre malé deti v prášku, od ukončeného 24. mesiaca.

Mliečna výživa obsahuje:
- Oligosacharid materského mlieka 2´FL (2´fukozyllaktóza)
- Oligosacharid materského mlieka 3´GL (3´galaktozyllaktóza) a zmes oligosacharidov GOS/FOS
Mliečny tuk
- Vitamíny C* a D*, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému
Omega-3 (ALA a DHA)*
Vápnik - potrebný pre normálny rast a vývoj kostí u detí.

*podľa požiadaviek legislatívy pre všetku následnú dojčenskú výživu

Bez palmového oleja.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s návodom na prípravu. 

Spôsob prípravy: 

Ako pripraviť batoľacie mlieko Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK™:
1. Vysterilizujte všetko používané náčinie a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na zadnej strane) vlejte do vysterilizovaného hrnčeka.
2. Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou špeciálnej plastovej pásky vo vnútri obalu.
3. Do hrnčeka s vodou pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka na zadnej strane). Ihneď uzavrite hrnček a 10 sekúnd ho dôkladne pretrepte vo zvislej polohe.
4. Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte.

SKLADOVANIE :Po každom použití obal vždy starostlivo uzatvorte a uchovávajte ho na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke).Vlhkú odmerku nevkladajte do obalu. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke).

Zloženie : Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mlieka) 12,2 %, demineralizovaná srvátka (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), rastlinné oleje (repkový, slnečnicový, kokosový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej), bezvodý mliečny tuk (z mlieka) 1,78 %, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,8 %, hydrogenfosforečnan draselný, citran draselný, rybí olej, chlorid horečnatý, 2´fukozyllaktóza, chlorid sodný, kyselina L-askorbová, hydrogenfosforečnan horečnatý, citran sodný, cholín chlorid, emulgátor (sójový lecitín), síran železnatý, chlorid draselný, inozitol, L-askorban sodný, antioxidant (askorbylpalmitát), síran zinočnatý, L-karnitín, D-pantotenát vápenatý, DL-α-tokoferyl acetát, uhličitan vápenatý, nikotínamid, riboflavín, retinylpalmitát, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín. Zloženie sa vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Upozornenie: Výrobok je určený na výživu malých detí od 2 rokov veku. Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK ™ 4 má byť súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa a nie je náhradou materského mlieka.
Pre zdravie detí je dôležité dôsledne dodržiavať návod na prípravu i uvedené odporúčania. Nevhodné pre deti do 1 roku veku. Dojčenie je pre deti najlepšie. Podporujeme odporúčania WHO - plné dojčenie v prvých 6 mesiacoch veku a pokračovanie až do 2 rokov a ďalej, spolu so zavádzaním bezpečnej a vhodnej doplnkovej stravy. Mliečna výživa pre malé deti, v prášku.
Nikdy nepridávajte do detskej výživy viac odmeriek, ako je stanovené. Nevhodné pre deti do 1 roku veku. Pripravenú stravu spotrebujte do 2 hodín, potom ju zlikvidujte. Nezohrievajte stravu v mikrovlnnej rúre, aby ste predišli opareniu dieťaťa. Dohliadnite na hygienu prvých zúbkov.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)