Bioderma Atoderm Sprchový olej 100 ml

1x100 ml

Kód tovaru: T08863

EAN: 3401528520037

6,35 € s DPH

Jednotková cena za liter31,75 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioderma Atoderm Huile de douche je sprchový olej určený na každodenné čistenie, ktorú suchá, veľmi suchá a podráždená citlivá pokožka potrebuje. Bioderma Atoderm Huile de douche pomáha 24 hodín hydratovať pokožku a tiež neštípe v očiach. Prípravok je hypoalergénny, bez parabénov, bez farbív, bez mydla. 

Detaily

Charakteristika: Krémová a nemastná textúra Atoderm Sprchového oleja zaisťuje jemné čistenie veľmi suchej a podráždenej citlivej pokožky. Pokožka je o 39% viac hydratovaná už po 1 mesiaci používania*. Intenzívny a trvalý komfort. Vynikajúca kožná a očná tolerancia. Neštípe v očiach.

Vlastnosti:

  • jeho exkluzívne zložky obnovujú kožnú bariéru
  • intenzívne vyživuje a zvláčňuje pokožku, zmierňuje pocity pnutia a chráni pred vonkajšími vplyvmi
  • patent Skin Barrier Therapy chráni suchú pokožku pred baktériou Staphylococcus aureus spôsobujúcu zápal a podráždenie
  • Atoderm Sprchový olej vytvára ultra ľahkú a jemne parfumovanú penu, ktorá je špeciálne navrhnutá tak, aby rešpektovala i tú najcitlivejšiu pokožku.

* 28 denný hydratačný test na 11- tich spotrebiteľoch

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku. Do otvorených rán a na sliznice.

Spôsob použitia: Vhodný do sprchy alebo kúpeľa. Aplikujte na vlhkú pokožku a potom opláchnite. Pre ešte lepšie výsledky používajte produkty na starostlivosť z radu Atoderm. Dospelí, deti a dojčatá. Na tvár a telo. Pokiaľ suchosť pretrváva, poraďte sa s lekárom.

Zloženie: Aqua/water/eau, glycerin, PEG-7 glyceryl cocoate, sodium cocoamphoacetate, lauryl glucoside, coco-glucoside, glyceryl oleate, citric acid, PEG-90 glyceryl isostearate, frangrance (parfum), mannitol, polysorbate 20, xylitol, laureth-2, rhamnose, niacinamide, fructooligosaccharides, tocopherol, hydrogenated palm glycerides citrate, lecithin, ascorbyl palmitate.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »