PROTECT® granule na myši 140 g

Kód tovaru: T08765

EAN: 5997378771708

2,34 € s DPH

Jednotková cena za kg16,71 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

PROTECT® granule na myši je požerová nástraha vo forme granúl na ničenie myšíPROTECT® granule na myši pre použitie v interiéri a exteriéri

Detaily

Charakteristika: Protect požerová nástraha vo forme granúl na ničenie myší (Mus musculus) pre použitie v interiéri a bezprostrednom okolí budov budov/objektov konečným užívateľom – obyvateľstvo. Atraktívna a vysoko kvalitná granulácia pomocou pary, dlhotrvajúca atraktivita a podpora hlodania, vhodná do papierových a plastových nástrahových staníc. Vďaka pevnému zloženiu a vyhotoveniu granulátu si zachováva svoju atraktivitu u hlodavcov. Obsahuje BITREX- látka proti náhodnému požitiu. Granulované prípravky hlodavce mnohokrát odnášajú, z toho dôvodu je ich oblasť použitia obmedzená.

Použitie: Dávkovanie – aplikačná dávka:

-  pri výskyte potkanov : každých 7-10 metrov 7ks sáčkov (140g)

-  pri výskyte myší : 1-5 sáčkov/ 5m2  v závislosti od veľkosti zamorenia

Kŕmne miesta pravidelne kontrolujte a dopĺňajte nástrahu každé 2-3 dni počas prvých 2 týždňov, následne týždenne, a to od prvého dňa vyloženia nástrahy. Pokiaľ sa sáčky vyprázdnili, alebo znehodnotili , nahraďte ich novými. Úhyn hlodavcov nastáva po 3-5 dňoch potom ako nástrahu skonzumovali.  Nástrahu ponechajte rozmiestnenú pokiaľ zamorenie hlodavcov pretrváva. Zamorenie hlodavcami je možné odstrániť od 2-6 týždňov. V prípade že zamorenie neustupuje  po dobu viac než 35 dní  obráťte sa na služby profesionálnej regulácie hlodavcov.

Zloženie: 0,0027% (0,027g/kg) bromadiolon

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí!  Nepoužívajte po dátume exspirácie! Používajte biocídne výrobky bezpečne! Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o výrobku!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)