PROTECT® extrudovaná kocka na myši a potkany 300 g

Kód tovaru: T08764

EAN: 5997378772040

4,14 € s DPH

Jednotková cena za kg13,80 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

PROTECT® extrudovaná kocka na myši a potkany je požerová nástraha na ničenie potkanov a myšíPROTECT® extrudovaná kocka na myši a potkany jednoduché použitie. 

Detaily

Charakteristika: PROTECT požerová nástraha vo forme extrudovanej kocky na ničenie potkanov (Rattus norvegicus) a myší (Mus musculus) pre použitie v interiéri a bezprostrednom okolí budov/objektov konečným užívateľom – obyvateľstvo. Nová formulácia s vysoko atraktívnou návnadou zlisovaná pod vysokým tlakom do viac-hranu s otvorom na kotvenie. Je odolná tiež proti vlhkosti a vhodná aj do vonkajších priestorov. Vysoko atraktívna nástraha, pri ktorej nedochádza k jej rozsýpaniu. Jednoduché použitie a prijateľná formulácia. Obsahuje BITREX - látka proti náhodnému požitiu.

Použitie: 

Dávkovanie pre použitie na ničenie potkanov:

-  v prípade nízkeho zamorenia každých 10 metrov  200g (8 ks nástrahy)

-  v prípade vysokého zamorenia každých 5 metrov  200g (8 ks nástrahy)

Dávkovanie pre použitie na ničenie myší:

-  v prípade nízkeho zamorenia každých 10 metrov  50g (2 ks nástrahy)

-  v prípade vysokého zamorenia každých 5 metrov  50g (2 ks nástrahy)

Kŕmne miesta pravidelne kontrolujte a dopĺňajte nástrahu (výskyt myší)každé 2-3 dni, (výskyt potkanov) každých 5-7 dní počas prvých 2 týždňov, a to od prvého dňa vyloženia nástrahy. Pokiaľ sa nástraha spotrebovala, alebo znehodnotila, nahraďte ju novou. Úhyn hlodavcov nastáva po 3-5 dňoch potom ako nástrahu skonzumovali. Nástrahu ponechajte rozmiestnenú pokiaľ zamorenie hlodavcami pretrváva. Zamorenie hlodavcami je možné odstrániť od 2-6 týždňov. V prípade, že zamorenie neustupuje  po dobu viac než 35 dní, obráťte sa na služby profesionálnej regulácie hlodavcov. Najneskôr po 6 týždňoch zozbierajte staničky a zostatkovú nástrahu.

Zloženie: 0,0027% (0,027g/kg) bromadiolon

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí!  Nepoužívajte po dátume exspirácie! Používajte biocídne výrobky bezpečne! Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o výrobku!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)