6x
BEBA EXPERTpro AR pri odgrckávaní 6x800g

BEBA EXPERTpro AR pri odgrckávaní 6x800g

Kód tovaru: T10030

EAN: 7613039480069

103,90 € s DPH

Jednotková cena za kg21,65 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

BEBA AR pri odgrckávaní je špeciálne dojčenské mlieko určená na diétny režim od narodenia. BEBA AR je mliečna dojčenská výživa s upravenou bielkovinou Optipro HA, s baktériami mliečneho kvasenia L. reuteri a škrobom na zahustenie výživy. Vhodná od narodenia.

Detaily

Charakteristika: BEBA EXPERTpro AR pri odgrckávaní je špeciálna dojčenská mliečna výživa, určená na diétny režim, od narodenia.

Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek, ktorých účinky boli klinicky testované:

  • L. reuteri – baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí.
  • OPTIPRO® HA – špeciálny proces na získanie 100 % srvátkovej, čiastočne štiepenej bielkoviny.
  • Zemiakový škrob – prirodzene bezgluténový a zahusťuje výživu.

Nepoužívajte: Pri precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s návodom na prípravu.

NÁVOD NA PRÍPRAVU :

Pripravujte vždy len 1 dávku a ihneď kŕmte. Neuschovávajte nedojedené porcie. Dodržujte presne návod na prípravu, inak ohrozíte zdravie dojčaťa.

  1. Pred prípravou výživy si dôkladne umyte ruky. 
  2. Nádobu na kŕmenie dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút. 
  3. Pitnú vodu vhodnú pre dojčatá prevárajte päť minút a nechajte ochladiť. 
  4. Polovicu prevarenej vody (pozri tabuľku) ochladenej asi na 40 ° C, vlejte do nádoby. Teplota nad 45 ° C baktérie mliečneho kvasenia ničia. 
  5. Priloženou odmerkou odmerajte prášok (pozri tabuľku) a nasypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný! 
  6. Dôkladne potrepte.. 
  7. Doplňte nádobu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku). 
  8. Ešte raz dobre potrepte, aby sa úplne rozpustil. 
  9. Overte vyhovujúce teplotu pripravenej výživy. 
  10. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu pri izbovej teplote. 
Zloženie: LAKTÓZA (z MLIEKA), rastlinné oleje (slnečnicový s vyšším podielom kyseliny olejovej, repkový nízkoerukový, slnečnicový), zemiakový škrob, enzymaticky hydrolyzované bielkoviny MLIEČNEJ SRVÁTKY, minerálne látky (draselné soli kyseliny ortofosforečnej, vápenaté soli kyseliny citrónovej, chlorid horečnatý, chlorid draselný, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), cholín dvojvínan, olej z Mortierella Alpina, olej z mikrorias Schizochytrium sp., L-arginín, vitamíny (L-askorban sodný, DL-alfa-tokoferylacetát, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, retinylacetát, tiamínmononitrát, riboflavín, pyridoxínhydrochlorid, kyselina listová, fylochinón, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), L-histidín, L-fenylalanín, taurín, baktérie mliečneho kvasenia (Limosilactobacillus reuteri DSM 17938***; 8,9 × 107 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti), inozitol, nukleotidy (sodné soli kyseliny uridín-5’-fosforečnej, kyselina cytidín-5’-monofosforečná, kyselina adenozín-5’-fosforečná, sodné soli kyseliny guanozín-5’-fosforečnej), L-karnitín. ***Licencia BioGaia AB
Upozornenie: Pripravujte vždy len 1 dávku a ihneď kŕmte. Neuschovávajte nedojedené porcie. Dodržujte presne návod na prípravu, inak ohrozíte zdravie dojčaťa. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Spotrebujte do 3 týždňov od otvorenia

DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE PRE MAMIČKU

Dojčenie je najlepší spôsob výživy bábätka, pretože materské mlieko zaisťuje ideálne vyváženú stravu, poskytuje ochranu pred rôznymi chorobami a je tiež zdrojom ďalších výhod pre matku i dieťa.

Doporučujeme, aby rozhodnutie o spôsobe dojčenia dieťaťa bolo konzultované s lekárom alebo pôrodnou asistentkou. Doporučenie špecialistu pomáha tiež s prípravou na dojčenie a udržaním laktácie.

Účelom náhradného dojčenského mlieka je zastúpiť materské mlieko v prípade, kedy sa matka rozhodne prestať dojčiť alebo z určitých dôvodov nie je dojčenie možné. Pamätajte si, že rozhodnutie prestať dojčiť alebo zaviesť čiastočné dokrmovanie fľaškou obmedzí množstvo vytváraného mlieka. Pokiaľ sa z akéhokoľvek dôvodu rozhodnete prestať dojčiť, pamätajte, že toto rozhodnutie ide iba ťažko zmeniť. Je potrebné vziať do úvahy sociálne dôsledky používania náhradného dojčenského mlieka a v neposlednej rade i finančnú záťaž spojenú s jeho používaním. Náhradné kojenecké mlieko je nutné vždy pripravovať, používať a uskladňovať podľa návodu na etikete, aby nedošlo k ohrozeniu zdravia dieťaťa.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)