Zľava 25%
Eucerin DermoPure Exfloliačný čistiaci gél s trojitým účinkom 150ml

Eucerin DermoPure Exfoliačný čistiaci gél s trojitým účinkom 150ml

s trojitým účinkom proti nedokonalostiam pleti 1x150 ml

Kód tovaru: T10184

EAN: 4005800332456

11,08 € s DPH

14,77 € s DPH

Jednotková cena za liter73,87 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Eucerin® DermoPure Exfoliačný čistiaci gél s trojitým účinkom bol vyvinutý pre starostlivosť o problematickú pleť tváre a tela účinne bojuje proti nedokonalostiam, hyperpigmentácii a nadmernému lesku.

Detaily

Charakteristika: Eucerin® DermoPure Exfoliačný čistiaci gél s trojitým účinkom vyvinutý pre starostlivosť o problematickú pleť tváre a tela účinne bojuje proti nedokonalostiam, hyperpigmentácii a nadmernému lesku.

Gél obsahuje 2% kyselinu salicylovú, ktorá je známa svojimi silnými antibakteriálnymi účinkami. Táto zložka účinne redukuje nedokonalosti pleti tým, že čistí a uvoľňuje póry, čím predchádza vzniku nových pupienkov a čiernych bodiek.

Exfoliačný komplex kyselín AHA, BHA a PHA sa zameriava na odstránenie odumretých kožných buniek. Tento proces nielenže zjemňuje a vyhladzuje povrch pleti, ale taktiež pomáha redukovať už vzniknuté škvrny po akné, čím zlepšuje celkový vzhľad a tón pleti.

Gél účinne čistí pleť od nadbytočného kožného mazu, nečistôt a make-upu a zanecháva ju tak menej lesklú.

Po použití Eucerin® DermoPure Exfoliačného čistiaceho gélu na tvár & telo je pleť okamžite čistá a svieža. Pri pravidelnom používaní dochádza k viditeľnému zlepšeniu pleti, vrátane redukcie pozápalovej hyperpigmentácie a celkového zlepšenia textúry a vzhľadu pleti. Gél je nekomedogénny (neupcháva póry) a nevysušuje pleť.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:

  1. Naneste gél do dlaní a napeňte: Malé množstvo gélu rozotrite medzi dlaňami, kým nevytvorí penu.     
  2. Aplikujte na navlhčenú tvár či telo: Jemne vmasírujte penu do pleti/pokožky, vyhnite sa oblasti očí.       
  3. Dôkladne opláchnite vlažnou vodou: Uistite sa, že ste odstránili všetky zvyšky gélu z pleti.       
  4. Na každodenné použitie: Gél je dostatočne jemný, aby mohol byť používaný každý deň, čo pomáha udržiavať pleť čistú a zdravú.

Zloženie: Aqua, Coco-Glucoside, Salicylic Acid, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Xanthan Gum, PEG-8, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »