FIT THERAPY Patch CHRBÁT náplasť 1x3 ks

1x3 ks

Kód tovaru: T07067

EAN: 8051277671556

13,25 € s DPH

Jednotková cena za ks4,42 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Terapeutické náplasti FIT THERAPY Patch CHrbát na zmierňovanie bolestivých symptómov, založené na využití biofyzikálneho princípu odrazu infračerveného žiarenia tela s technológiou FIR, ktorá odráža ďaleké infračervené lúče tela,náplasť FIT THERAPY Patch Chrbát bude účinkovať, aj keď sa namočí (napr. v sprche),trvanie účinku 120 hodín (5 dní).

Detaily

Charakteristika: Náplasti sa odporúčajú použiť:

  • Na zmiernenie kostro-svalových ťažkostí, spôsobených nadmernou acidózou v tkanive po preťažení svalov, prostredníctvom rýchlejšej likvidácie kyseliny mliečnej.
  • Vo funkčných procesoch obnovy svalových tkanív, ktoré boli poškodené preťažením, antalgickými kontrakciami a stresovým syndrómom, pretože prinášajú úľavu od bolestivých symptómov a vyvolávajú myo-relaxačný účinok v postihnutej oblasti.

Náplasti s technológiou FIR, ktorá odráža ďaleké infračervené lúče tela. Náplasti FIT sú vyrobené zo 100 % netkanej polypropylénovej látky s obsahom biominerálov (ako titán). Spektroskopické vedecké štúdie zistili, že špeciálna zmes minerálov (oxidov kovov) v práškovej forme nazývanej AT5.05 je schopná odrážať najvzdialenejšiu časť infračervených lúčov s vlnovou dĺžkou medzi 4-21 mikrónov, nazývané ďaleké infračervené lúče (FIR). Výsledkom je, že podľa nedávnej vedeckej teórie môže byť táto technológia aplikovaná na ľudské telo tak, že využíva odrazené infračervené lúče bežne emitované, alebo rozptyľované ľudským telom, čo spôsobuje zlepšenie mikrocirkulácie na povrchu pokožky.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Z náplasti sa odstráni ochranný film. Priložte náplasť na bedrovú oblasť, presvedčte sa, že koža je čistá, suchá a bez ochlpenia. Skôr ako začnete s pohybovou aktivitou, počkajte približne 2 minúty a uistite sa, že sa náplasť pevne prilepila ku koži. Nechajte prilepenú náplasť pôsobiť 5 dní. Pokračujte v aplikovaní, až kým sa symptómy nezlepšia.

Zloženie: Náplasti FIT sú vyrobené zo 100 % netkanej polypropylénovej látky s obsahom biominerálov (ako titán).

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »