Arnica montana 9CH GRA HOM CH9 4 g

GRA HOM CH9 1x4 g

Kód tovaru: 57279

EAN: 3352710075104

5,13 € s DPH

Jednotková cena za kg1 282,05 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Homeopatický liek Arnica montana 9CH sa používa pri liečbe posttraumatických šokových stavov, úrazov, svalovej únave, žilových a kapilárnych ochorení.

Detaily

Indikácie:

TRAUMATICKÉ ŠOKY: Všetky šoky, pády, nehody, poranenia; predoperačná a pooperačná starostlivosť; následky pôrodu, kefalhematóm u novorodenca; pri malých alebo stredných hemorágiách má Arnica ochranný účinok na cievy.

SVALOVÁ ÚNAVA: Následky fyzickej námahy, dlhých pochodov, každej svalovej námahy. Extrasystoly u vrcholových športovcov. Chrapot spevákov alebo rečníkov. Nespavosť ako následok preťaženia alebo psychickej únavy.

KAPILÁRNE ALEBO ŽILOVÉ POSTIHNUTIE: Kapilárna fragilita - spontánna purpura, spojivková hemorágia, hematómy alebo ekchymózy, nafialovelé erupcie ekchymózneho charakteru, varikozity, teleangiektázie, často symetrické. Nefritída s hematúriou +++ (Phosphorus 9 CH alebo 15 CH), mikroskopická hematúria pri vyčerpávajúcich športoch. Bolestivé varixy citlivé na únavu. Akútne hemoroidy. Ochrana tepien u osôb s vysokým krvným tlakom, so zápalom koronárnych tepien. Vo všetkých prípadoch kardiovaskulárneho preťaženia účinkuje Arnica ako vasoprotektor.

ADYNAMICKÉ FEBRILNÉ SYMPTÓMY: Pri febrilných stavoch sprevádzaných hemoragickými prejavmi môže byť Arnica priradená ku klasickej liečbe antibiotikami.

Kontraindikácie:

Tento liek obsahuje laktózu.
Tento liek v jednej dávke (5 granúl) obsahuje 0,2 g ( 0,02 g) sacharózy.

Tehotenstvo a dojčenie: -

Dávkovanie:  2x 5granúl


Upozornenie: Homeopatický liek neprešiel klinickým skúšaním, je bez terapeutických indikácií a jeho užívanie sa zakladá na poznatkoch v Materia Medica Homeopatica.Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri izbovej teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!


Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »