MAXIS BRILLANT lýtkové kompresívne pančuchy 1ks

veľkosť 5, (II.KT), normálne, bez špice, bronz, 1x1 pár

Kód tovaru:

EAN: 8591285058241

16,50 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

MAXIS BRILLANT lýtkové kompresívne pančuchy sú moderné lesklé pančuchy s technológiou High IQ s vysokým odvodom vlhkosti z povrchu tela. MAXIS BRILLANT lýtkové kompresívne pančuchy II.kompresnej triedy sú určené na prevenciu a liečbu varixov a opuchov nôh.

Detaily

Indikácie: Pančuchy v II. kompresnej triede sú určené na liečbu chronickej žilovej insuficiencie (nedostatočnosti), pre pacientov s nekomplikovanými varixami (kŕčovými žilami) a edémami, a tiež pre pacientov po operáciách, sklerotizáciách, menej závažných zápaloch žíl a po trombózach.

Charakteristika: MAXIS BRILLANT kompresívne lýtkové pančuchy s príjemným leskom sú vyrobené z vysoko kvalitných elastických materiálov s podielom mikrovlákna. Obsahujú taktiež špeciálnu úpravu High IQ® COOL COMFORT, ktorá zaisťuje ešte väčší odvod vlhkosti (potu) od tela. S COOL COMFORT zažijete chladivý, svieži a suchý pocit pri každodennom nosení kompresívnych pančúch. Rýchloschnúce účinky vytvorené mikroklimatom prispievajú k zníženiu prechladnutia, pančuchy sú preto veľmi vhodné pri aktívnom pohybe.Vysoká elasticita nových materiálov tvorená vláknami Lycra® špeciálne vyvinutými pre kompresívne výrobky zjednodušuje obliekanie pančúch a vytvára na končatine príjemný lesk.
Elasticita vlákien Lycra® je zachovaná aj po opakovanom nosení a praní.

Zloženie: 49% elastan, 51% polyamid

Rozmerová tabuľka: lýtkové pančuchy - dĺžková miera A-DMaxis Brillant rozmerová tabuľka

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 365

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »