6x
Nutrilon 1 AR 6x800g

Nutrilon 1 AR 6x800g

Kód tovaru: T05830

EAN: 8590340129179

105,90 € s DPH

Jednotková cena za kg22,06 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Nutrilon 1 AR je špeciálne počiatočné dojčenské mlieko pre bábätká do 6 mesiacov. Nutrilon 1 AR pomáha zahustiť obsah žalúdka a znížiť tak grckanie.

Detaily

Charakteristika: Nutrilon AR obsahuje kompletné zloženie pre rast vášho dieťata navyše bez grckania

Karubová guma

Nutrilon AR obsahuje špeciálnu prírodnú zložku, karubovú gumu (múku zo svätojánskeho chleba), ktorá zahusťuje obsah žalúdka a tak znižuje výskyt grckania.Karobová guma je prírodná látka získavaná zo semien rohovníka (Svätojánskeho chleba), ktorá je bohatá na vlákninu. Vďaka tomu zahusťuje obsah žalúdka a znižuje výskyt grckania. Všetky živiny zo stravy tak zostávajú v tráviacom ústrojenstve a telo neprichádza o cenné látky. Účinky karubínu boli preukázané v klinických štúdiách. Karobová guma prechádza tráviacim ústrojenstvom nestrávená a zmäkčuje tak stolicu.

LCP mastné kyseliny

Množstvo  LCP mastných kyselín (medzi nimi omega-3 kyseliny) zodpovedá odporúčaniam popredných špecialistov na výživu a je v súlade s legislatívou.

Nepoužívajte: Pri precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s návodom na prípravu, u detí starších ako 6 mesiacov.

Spôsob prípravy:

  • Krok 1 - Dôkladne si umyte ruky a vysterilizujte všetko náčinie, ktoré budete používať.

  • Krok 2 - Čerstvú pitnú vodu určenú pre dojčatá prevarte a nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C.

  • Krok 3 - Zodpovedajúce množstvo vody vlejte do vysterilizovanej fľaše. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu.

  • Krok 4 - Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku a prášok zarovnajte pomocou špeciálneho plastového pásika vo vnútri obalu na dosiahnutie presnej dávky. Prášok v odmerke nestláčajte.

  • Krok 5 - Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (odporúčené dávkovanie nájdete na zadnej strane obalu). Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky.

  • Krok 6 - Uzatvorte fľašu a dôkladne ju pretrepte (najmenej 10 sekúnd), kým sa všetok prášok rozpustí. Snímte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom.

  • Krok 7 - Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia. Mlieko musí byť príjemne teplé (malo by mať  teplotu ľudského tela tj. cca 37 °C), nie horúce. Pripravenú dávku ihneď podávajte.

Riaďte sa individuálnou potrebou dieťaťa a odporúčaním vášho pediatra. Pri zavádzaní prvých nemliečnych príkrmov sa riaďte odporúčaniami lekára.

Zloženie: Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový, olej z mikrobiologických zdrojov), maltodextrín, karobová guma (3,6 %), uhličitan vápenatý, rybí olej, L-cysteín hydrochlorid, kyselina L-askorbová, sójový lecitin, taurín, cholín chlorid, L-askorban sodný, síran železnatý, inozitol, síran zinočnatý, sodná soľ uridin 5'-monofosfátu, cytidín 5'-monofosfát, DL-α-tokoferyl acetát, adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín 5'-monofosfátu, nikotínamid, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, L-karnitín, síran meďnatý, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), D-pantothenát vápenatý, síran mangánatý, retinyl palmitát, DL-α-tokoferol, D-biotín, tiamín hydrochlorid, kyanokobalamín, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, fytomenadión, seleničitan sodný.

Dôležité upozornenie:

Pre výživu dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko.

Výrobok je určený na zvláštnu výživu dojčiat od narodeni. Nutrilon 1 AR, počiatočná dojčenská výživa v prášku, je nutrične kompletná mliečna výživa, ktorá je vhodná ako jediný zdroj výživy pre dojčatá od narodenia. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla šiestich mesiacov, by malo byť prijímané iba na základe odporúčania lekára alebo osôb kvalifikovaných vo výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, a to v závislosti od individuálneho rastu a vývojových potrieb konkrétneho dojčaťa. Nutrilon 1 AR je možné používať len pod kontrolou lekára. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu i uvedených odporúčaní. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Potravina na osobitné výživové účely - dietetická potravina na osobitné medicínske účely.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)