Zľava -8,00 €
Bioderma Photoderm After sun mlieko 200 ml

Bioderma Photoderm After sun mlieko 200 ml

mlieko po opaľovaní (inov.2020) 1x200 ml

Kód tovaru: T09737

EAN: 3701129802335

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

6,00 € s DPH

14,00 € s DPH

Jednotková cena za liter30,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioderma Photoderm After sun je prípravok na upokojujúcu a zvlhčujúcu starostlivosť, ktorý udržiava bronzový vzhľad pokožky. Bioderma Photoderm After sun je vhodný pre všetky typy pokožky, vrátane tej najcitlivejšej: pokožky, ktorá je dehydrovaná, prehriata,alebo spálená.

Detaily

Charakteristika: Photoderm After Sun je obohatený o zvláčňujúce a upokojujúce látky - alantoín a ginko bilobu, ktoré upokojujú pocit prehriatia. Glycerín a bambucké maslo pokožku výrazne hydratujú, obnovujú a zabraňujú vysušeniu pokožky spôsobenej pobytom na slnku. Photoderm After Sun poskytuje taktiež skutočnú vnútornú (hĺbkovú) biologickú ochranu - Bunkovú bioochranu®. Tento exkluzívny patent má dva hlavné účinky:

Ochrana a stimulácia obranyschopnosti pokožky (imunity) počas pobytu na slnku.
Biologická ochrana genómu pokožky, kožných buniek a tkanív.

  • Upokojuje pokožku po pobyte na slnku
  • Dlhodobo a hĺbkovo pokožku hydratuje
  • Obnovuje pôvodnú vláčnosť a pružnosť pokožky
  • Predlžuje opálenie
  • Aktivuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky, chráni pred rizikami poškodenia buniek a bojuje proti predčasnému starnutiu kože vďaka biologickému patentu Bunková bioochrana®
  • Výborná tolerancia

Nepoužívať:Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Návod na použitie: Denne po slnení a v letných mesiacoch ako hydratačné telové mlieko.Nanášajte po sprche/ kúpeli na čistú, dôkladne vysušenú pokožku.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, SORBITAN STEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOHEXASILOXANE, POLYSORBATE 60, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CETYL ALCOHOL, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ALLANTOIN, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LACTIC ACID, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 448]

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »