Zľava 50%
Bioderma ABCDerm Cold Cream na tvár 40 ml

Bioderma ABCDerm Cold Cream na tvár 40 ml

výživný ochranný pleťový krém 1x40 ml

Kód tovaru:

EAN: 3401396935711

EXSPIRÁCIA 31.07.2024

7,00 € s DPH

13,99 € s DPH

Jednotková cena za liter174,88 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioderma ABCDerm Cold Cream je ochranný, výživný a ukľudňujúci krém na tvár na starostlivosť o suchú alebo citlivú pokožku vystavenú nepriaznivým vonkajším vplyvom (vietor, chlad, teplo a pod.).Bioderma ABCDerm Cold Cream pokožku chráni, vyživuje,ukľudňuje.

Detaily

Charakteristika: ABCDerm Cold Cream na tvár je vyvinutý na základe prísnych bezpečnostných pravidiel radu ABCDerm. Táto starostlivosť o tvár zmierňuje pocity suchej pokožky, nepohodlia a pnutia vďaka krémovej báze a krémovému zloženiu cold cream s marhuľovými jadrami a so včelím voskom. Jeho zloženie určené špeciálne na tvár (voda v olejovej emulzii) chráni pokožku pred pôsobením vonkajších vplyvov, ako sú chlad a vietor.

Nepoužívať: Ak ste Vy alebo Vaše dieťa alergický/á/é na ktorúkoľvek zložku produktu.

Návod na použitie: Raz alebo dvakrát denne – 7 dní v týždni aplikujte na osušenú pokožku po očistení hygienou z radu ABCDerm. Vhodné aj pre novorodencov s výnimkou predčasne narodených detí. Z hygienických dôvodov produkt po použití opäť dobre uzavrite.              

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, GLYCERIN, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D’ABEILLE, CETEARYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 RICINOLEATE, SORBITAN ISOSTEARATE, ZINC STEARATE, SODIUM CITRATE, CAPRYLOYL GLYCINE, PENTYLENE GLYCOL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, XANTHAN GUM, FRAGRANCE (PARFUM).

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »