Bioderma Atoderm Mlieko 200 ml

1x200 ml

Kód tovaru: T02355

EAN: 3401399373695

Tento produkt už nie je dostupný

16,59 € s DPH

Jednotková cena za liter82,95 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioderma Atoderm Mlieko je výživné telové mlieko na každodenné použitie obnovujúce kožnú bariéru a zvlhčujúce suchú,citlivú a reaktívnu pokožku. Bioderma Atoderm Mlieko dlhodobo zabraňuje dehydratácii.

Detaily

Charakteristika: Atoderm mlieko posilňuje hydrolipidický film, trvalo chráni pokožku a obnovuje jej prirodzenú biologickú bariéru. Dlhodobo hydratuje a premasťuje pokožku.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Návod na použitie: Raz alebo dvakrát denne – 7 dní v týždni:

  • Apilkujte Bioderma Atoderm Mlieko na vyčistenú pokožku ( ideálne Atoderm Sprchový gél) a šetrne ju osušte.
  • Hydratačný účinok Bioderma Atoderm Mlieko je intenzívnejší, keď sa nanáša na mierne zvlhčenú pokožku (po kúpeli, sprchovaní alebo naparení).

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM POLYACRYLATE, POLYACRYLAMIDE, STEARETH-21, C13-14 ISOPARAFFIN, ZINC SULFATE, LAURETH-7, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI476]

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »