Hansaplast MASŤ NA RANY (Wundsalbe) 50 g

(Wundsalbe) 1x50 g

Kód tovaru: T08778

EAN: 7322541130712

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

7,61 € s DPH

Jednotková cena za kg152,15 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 7 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 7 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,07 €.


O produkte

Hansaplast MASŤ NA RANY je vhodná pre drobné povrchové poranenia ako sú rezné rany a odreniny, škrabance, popáleniny 1. stupňa a drobnejšie popáleniny 2. stupňa.Hansaplast MASŤ NA RANY je  vhodná pre dojčatá a poškodenú, podráždenú, suchú alebo citlivú pokožku.

Detaily

Charakteristika: Masť na vonkajšie použitie. Vhodná pre drobné povrchové poranenia ako sú rezné rany a odreniny, škrabance, popáleniny 1. stupňa a drobnejšie popáleniny 2. stupňa. Vhodná pre dojčatá a poškodenú, podráždenú, suchú alebo citlivú pokožku.

  • Vytvára priedušný ochranný film, ktorý bráni vysúšaniu rany.
  • Vytvára vlhké podmienky pre hojenie rán, ktoré podporujú prirodzený proces hojenia pokožky.
  • Bez parfumácie, farbív, konzervačných látok a zložiek živočíšneho pôvodu.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Zastaví sa krvácanie. Rana, či oblasť pokožky sa jemne očistí a vysuší. Raz až dvakrát denne sa opatrne nanáša tenká vrstva masti. Je potrebné dbať, aby sa otvor tuby nedostal do kontaktu s poranením. Opakuje sa pravidelne až do úplného zahojenia rany. Možno použiť v akejkoľvek fáze procesu hojenia. V prípade potreby sa rana zakryje náplasťou, krytím alebo kompresom. Ak lekár neodporučí inak, krytie (náplasť) sa vymieňa každý deň.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »