Eucerin AtopiControl Sprej proti svrbeniu 50ml

suchá a atopická pokožka 1x50 ml

Kód tovaru:

EAN: 4005800264375

16,31 € s DPH

Jednotková cena za liter326,27 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Eucerin AtopiControl Sprej proti svrbeniu je chladivý sprej,bez parfumácie, rýchlo sa vstrebáva a je nemastný a nelepivý. Eucerin AtopiControl Sprej proti svrbeniu je vhodný pre dospelých, deti od 3 rokov a je tiež účinný na svrbiacu pokožku pri ochorení na xerózu, lupienku a u diabetických pacientov. 

Detaily

Charakteristika: Chladivý sprej je bez parfumácie, rýchlo sa vstrebáva a je nemastný a nelepivý. Je tiež účinný na svrbiacu pokožku pri ochorení na xerózu, lupienku a u diabetických pacientov.

Eucerin AtopiControl Sprej proti svrbeniu bol vyvinutý špeciálne pre okamžité a dlhotrvajúce zmiernenie svrbenia. Klinické testy preukázali, že zmierňuje symptómy svrbiacej pokožky počas 60 sekúnd s výsledkami, ktoré trvajú až šesť hodín. (1)

Tento inovatívny sprej obsahuje unikátny komplex zložiek účinných proti svrbeniu, ktorý pôsobí proti pocitu svrbenia na mnohých úrovniach - od vonkajších vrstiev pokožky až po nervové zakončenia - pokožku okamžite ochladzuje, upokojuje a zmierňuje príznaky jej podráždenia:

  • Mentoxypropandiol pokožku ochladzuje a pôsobí na zmyslovej úrovni, kde zmierňuje  pocity svrbenia.
  • SymSitive* pokožku upokojuje, pôsobí proti štípaniu a zmierňuje začervenanie.
  • Polidokanol pokožku upokojuje, pretože obmedzuje známky svrbenia na bunkovej úrovni.

Eucerin AtopiControl Sprej proti svrbeniu je ideálny pri svrbení lokalizovaných oblastí pokožky tela, spôsobenom atopickým ekzémom a možno ho používať ako počas vzplanutia, tak v pokojových fázach. Je praktický pre použitie na cestách a tiež pre použitie spolu s Eucerin AtopiControl Acute krémom a/alebo vašimi obvyklými liekmi.

 
Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  

  • Nanášajte podľa potreby
  • Nastriekajte na postihnuté miesta zo vzdialenosti 15 - 20 cm
  • Nestriekajte priamo na tvár
  • Zabráňte vdýchnutiu a kontaktu s očami
  • Nepoužívajte na rany, zapálené oblasti alebo otvorené lézie


Zloženie: Aqua, Alcohol Denat, Laureth-9, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Menthoxypropoanediol, Glycerin, 1-2-hexanediol, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Sodium Citrate, Citric acid, Trisodium Edta, Piroctone Olamine

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »