UniGel APOTEX PROCTO 5 čapíkov

čapík rektálny 1x5 ks

Kód tovaru: P90815

EAN: 8594177490044

7,45 € s DPH

Jednotková cena za ks1,49 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

UniGel APOTEX PROCTO zdravotnícka pomôcka na hojenie rán a defektov konečníka. UniGel APOTEX PROCTO používa sa ako podporná liečba.

Detaily

Charakteristika: UniGel Apotex procto rieši praskliny sliznice, najmä fisúry u pacientov s hemoroidmi. Používa sa ako podporná liečba.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Spôsob použitia: UniGel Apotex procto rieši praskliny sliznice, najmä fisúry u pacientov s hemoroidmi. Čapík sa zavádza, pokiaľ je možné, po stolici a po umytí zaobleným koncom do konečníka. Čapík vyberte z obalu a zaveďte ho hlboko do konečníka, najlepšie v miernom predklone. Čapík sa používa raz denne, najlepšie na noc, ak lekár neurčí inak. Prípravok je určený k dlhodobému použitiu (maximálne 30 dní). Výrobca odporúča, ak nedôjde k ústupu ťažkostí alebo ak sa zhoršia, poradiť sa s lekárom.

Zloženie: UniGel® APOTEX PROCTO je biely čapík torpédového tvaru, obsahujúci práškový kopolymér HEMA HAS a adeps solidus.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 5

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »