PROTECT® granule na potkany 150 g

Kód tovaru: T08766

EAN: 5997378771715

2,20 € s DPH

Jednotková cena za kg14,67 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

PROTECT® granule na potkany je požerová nástraha vo forme granúl na ničenie potkanov. PROTECT® granule na potkany jednoduché a bezpečné použitie.

Detaily

Charakteristika: Protect požerová nástraha vo forme granúl na ničenie potkanov (Rattus norvegicus) pre použitie v interiéri a bezprostrednom okolí budov/objektov. Je vďaka novému špeciálnemu zloženiu teraz ešte účinnejšia. Nástraha zabalená v plastových táckach je jednoducho a bezpečne použiteľná ako vo vnútorných tak aj vo vonkajších priestoroch. Granulát je odolný voči zlému počasiu a zároveň jeho tvrdosť podnecuje požer u hlodavcov. Vysoko atraktívna pre hlodavce. Vďaka aróma priepustnému baleniu ostáva vždy čerstvá a bezpečne umiestniteľná kdekoľvek.  

Použitie: Aplikačná dávka minimálne každé 3 metre 1ks tácky (75g). Kŕmne miesta pravidelne kontrolujte a dopĺňajte nástrahu každých 5-7 dní počas prvých 2 týždňov, následne týždenne, a to od prvého dňa vyloženia nástrahy. Pokiaľ sa tácky vyprázdnili, alebo znehodnotili , nahraďte ich novými. Úhyn potkanov nastáva po 3-5 dňoch potom ako nástrahu skonzumovali.  Nástrahu ponechajte rozmiestnenú pokiaľ zamorenie hlodavcov pretrváva. Zamorenie hlodavcov je možné odstrániť od 2-6 týždňov. V prípade, že zamorenie neustupuje  po dobu viac než 35 dní  obráťte sa na služby profesionálnej regulácie hlodavcov.

Zloženie: 0,0027% (0,027g/kg) bromadiolon

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí!  Nepoužívajte po dátume exspirácie! Používajte biocídne výrobky bezpečne! Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o výrobku!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)