Juvamed Horec žltý koreň sypaný čaj 25g

bylinný čaj sypaný 1x25 g

Kód tovaru: T01485

EAN: 8586005200260

3,71 € s DPH

Jednotková cena za kg148,51 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bylinný čaj Juvamed Horec žltý koreň má stomachický účinok. Zvyšuje vylučovanie slín a tráviacich štiav, zlepšuje trávenie, zlepšuje činnosť pečene a žlčníka. Používa sa pri nechutenstve, nedostatočnom trávení, pri dyspepsiách. Tým, že zlepšuje trávenie súčasne tonizuje organizmus.

Detaily

Charakteristika: Bylinný čaj Juvamed Horec žltý koreň má stomachický účinok. Zvyšuje vylučovanie slín a tráviacich štiav, zlepšuje trávenie, zlepšuje činnosť pečene a žlčníka. Používa sa pri nechutenstve, nedostatočnom trávení, pri dyspepsiách. Tým, že zlepšuje trávenie súčasne tonizuje organizmus.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Príprava a dávkovanie: Na prípravu záparu sa používa 1/2 - 1 kávová lyžička na 2 dcl vody. Nechá sa vylúhovať 15 minút. Pije sa 2-3 krát denne.

Zloženie: GENTIANA LUTEA. Koreň horca obsahuje horčiny, alkaloidy, sacharidy, nikotínamid, sliz.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »