Barnys ACTIValoe FORTE 500 ml

1x500 ml

Kód tovaru:

EAN: 621629903109

15,68 € s DPH

Jednotková cena za liter261,36 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Activ Aloe Barnys je rastlinný výživový doplnok, ktorý obsahuje patentom chránený vysokoakostný 100% aloe gél z listov Aloe barbadensis.Activ Aloe Barnys urýchľuje hojenie rán, posilňuje imunitný systém, harmonizuje trávenie, pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi.

Detaily

Charakteristika: Barnys Activ Aloe obsahuje 10% biologicky aktívnych polysacharidov, vitamíny, aminokyseliny, enzýmy a ďalšie aktívne látky. Veľmi dôležitá je skutočnosť, že ani pri dlhodobejším podávaní nevyvoláva návyk. Aloe vera priaznivo ovplyvňuje:

  • tráviacu sústavu – pomáha podporovať trávenie, udržiavať normálnu funkciu čriev, podporuje pravidelné vyprázdňovanie a pomáha udržiavať normálnu hladinu glukózy v krvi ako súčasť zdravého životného štýlu
  • imunitný systém – má detoxikačné účinky a podporuje prirodzenú obranyschopnosť a ako antioxidant ochraňuje pred voľnými radikálmi
  • pokožku – podporuje normálny stav pokožky, vlasov a nechtov.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky prípravku. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok nieje vhodný pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: Bežne sa používa nápoj pripravený zmiešaním 15 ml Barny's ACTIValoe FORTE s cca 100 ml vody. V prípade ťažších tráviacich problémov nápoj pripravíme zmiešaním 25 ml Barny's ACTIValoe FORTE s cca 100 ml vody. Takto pripravený nápoj pijeme 1x za deň, v prípade chronickej zápchy najlepšie ráno na lačno. Celková denná dávka nesmie prekročiť 50 ml.

Pozor na skladovanie preparátu - po otvorení vždy v chlade a do mesiaca spotrebovať!

Zloženie: Za studena lisovaná, biologicky aktívna koncentrovaná šťava z aloe vera. Dalšie zložky: čistená voda, antioxidant - kyselina citrónová, konzervačná látka - sorban draselný, benzoan sodný.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »