Femibion 3 Dojčenie tbl 28 + cps 28 (kys. listová + vápnik, vitamíny a minerály + DHA) 56 ks

tbl 28 + cps 28 (kys. listová + vápnik, vitamíny a minerály + DHA) 1x56 ks

Kód tovaru: T07290

EAN: 4054839760891

26,21 € s DPH

Jednotková cena za cps0,47 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Femibion 3 Dojčenie je výživový doplnok. Femibion 3 Dojčenie je určený na podporu špecifických potrieb dojčiacej ženy a potrieb bábätka počas dojčenia.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok je určený na podporu špecifických potrieb dojčiacej ženy a potrieb bábätka počas dojčenia. Balenie obsahuje 28 tabliet a 28 kapsúl (4 týždne užívania). 

KYSELINA LISTOVÁ

Je vitamín B, ktorý sa v tele musí premeniť na foláty, aby bol biologicky aktívny a telo ho dokázalo využiť. Foláty prispievajú k normálnej krvotvorbe a deleniu buniek.

METAFOLIN® 

Špeciálna forma folátov, ktorá sa v tele nemusí premieňať, ale je priamo dostupná. Metafolin® je registrovaná ochranná známka spoločnosti Merck KGaA, Darmstadt, Nemecko a používa sa v licencii.

VÁPNIK

Prispieva k udržiavaniu normálnych kostí.

LUTEÍN

Je karotenoid, ktorý sa nachádza v niekoľkých rastlinách vrátane mnohých druhov ovocia a zeleniny. Dodáva kapsule charakteristickú farbu.

CHOLÍN

Prispieva k normálnemu metabolizmu lipidov a homocysteínu. Počas dojčenia je potreba cholínu vyššia.

DHA

Kyselina dokozahexaénová (DHA) je omega-3 mastná kyselina, ktorá má špeciálnu úlohu v období tehotenstva a dojčenia. Užívanie DHA matkou prispieva k normálnemu vývoju mozgu a očí plodu a zraku dojčených dojčiat do veku 12 mesiacov. Priaznivý účinok sa dosahuje pri dennom príjme 200 mg DHA navyše k odporúčanej dennej dávke omega-3 mastných kyselín pre dospelých, t. j. 250 mg DHA a EPA.

JÓD

Prispieva k normálnej produkcii hormónov štítnej žľazy a k jej normálnej funkcii.

VITAMÍN C 

Podporuje normálnu funkciu imunitného systému.

VITAMÍN E A SELÉN

Prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom. 

VITAMÍN A

Pomáha udržiavať normálny zrak a normálnu funkciu imunitného systému.

VITAMÍN D A ZINOK

Prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému a zohrávajú úlohu v procese delenia buniek.

ŽELEZO A KYSELINA PANTOTÉNOVÁ

Pomáhajú znížiť vyčerpanosť a únavu.

VITAMÍN B1, B2, BIOTÍN A NIACÍN

Prispievajú k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a normálnej funkcii nervového systému.

VITAMÍN B6 A B12

Prispievajú k normálnej tvorbe červených krviniek.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok nie je určený pre tehotné ženy.

Dávkovanie: 1 tabletu a 1 kapsulu denne a zapiť dostatočným množstvom vody, najlepšie počas hlavného jedla. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie : 

 

Zloženie (tableta): fosforečnan vápenatý, cholín - tartarát; objemové činidlo: mikrokryštalická celulóza, L-askorban vápenatý, bisglycinát železnatý; povlaková látka: hydroxypropylmetylcelulóza; hydrogenovaný olej zo sójových bôbov; farbivo: uhličitan vápenatý; objemové činidlo: zosieťovaná sodná soľ karboxymetylcelulózy; maltodextrín; povlaková látka: polyvinylalkohol, polyetylénglykol, mastenec a hydroxypropylcelulóza, nikotínamid; protihrudkovacia látka: horečnaté soli mastných kyselín, mastné kyseliny a hydrogénfosforečnan vápenatý, kyselina: kyselina citrónová, oxid zinočnatý, DL-α-tokoferylacetát, D-pantotenát vápenatý, modifikovaný škrob, sacharóza, škrob, pyridoxínhydrochlorid, riboflavín, tiamínmononitrát, retinyl-acetát, L-metylfolát vápenatý (Metafolin®), kyselina listová, jodid draselný, selénan sodný, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín.

Zloženie (kapsula): koncentrovaný rybí olej bohatý na DHA, rybacia želatína; zvhčovadlo: glycerol, svetlicový olej; zahusťovadlo: mono-a diglyceridy mastných kyselín, DL-α-tokoferylacetát, luteín, antioxidant: extrakt s vysokým obsahom tokoferolu; emulgátor: lecitíny.

Neobsahuje lepok ani laktózu.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 28

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »