Eucerin SUN Transparentný sprej na opaľovanie Dry Touch SPF 30 200 ml

transparentný na opaľovanie DRY TOUCH 1x200 ml

Kód tovaru: T07542

EAN: 9005800249728

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

23,42 € s DPH

Jednotková cena za liter117,08 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Eucerin Transparentný sprej na opaľovanie Dry Touch SPF 30 má ultra ľahkú, transparentnú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva a ponúka osviežujúci účinok. Je vodeodolný, nemastný a nelepivý.

Detaily

Charakteristika: Eucerin Transparentný sprej na opaľovanie Dry Touch SPF 30 obsahuje prírodný antioxidant licochalcon A, aktívnu zložku získavanú z koreňa čínskeho sladkého drievka (Glycyrrhiza Inflata). V hlbších vrstvách epidermis vytvára antioxidačné zásobárne a poskytuje kožným bunkám preukázanú ochranu pred poškodením voľnými radikálmi.

Zloženie bolo vyvinuté špeciálne pre pokožku tela a vo forme aerosólového spreja umožňuje rýchle a nepretržité rozprašovanie z mnohých uhlov. Uľahčuje tak aplikáciu i na obtiažne dosiahnuteľné partie tela. Eucerin Transparentný sprej na opaľovanie Dry Touch SPF 30 má ultra ľahkú, transparentnú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva a ponúka osviežujúci účinok. Je vodeodolný, nemastný a nelepivý.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. 

Spôsob použitia

  • Dôkladne pretrepte, potom pred každým slnením naneste na pokožku v dostatočnom množstve.
  • Nechajte úplne vstrebať a zamedzte priamemu kontaktu s oblečením a spevnenými plochami, kde by výrobok mohol zanechať škvrny.
  • Aplikáciu pravidelne opakujte. Najmä v prípade plávania, zvýšeného potenia alebo rizika zotretia, ktoré môžu znižovať pôvodnú ochranu.
  • Sprej nikdy nesmerujte priamo na tvár a zamedzte vdýchnutiu.

Zloženie: 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »