Eucerin Denný krém proti vráskam Hyal-Urea 50ml

proti vráskam pre suchú pleť 1x50 ml

Kód tovaru: T08048

EAN: 4005800221545

Tento produkt už nie je dostupný

33,35 € s DPH

Jednotková cena za liter666,93 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Eucerin Denný krém proti vráskam Hyal-Urea s 5% ureou a kyselinou hyalurónovou intenzívne hydratuje suchú pleť a redukuje vrásky.

Detaily

Charakteristika: S pribúdajúcim vekom má pleť väčší sklon k vysúšaniu a čím je suchšia, tým je i náchylnejšia na tvorbu vrások.
Eucerin Denný krém proti vráskam Hyal-Urea obsahuje kombináciu účinných látok, ktoré zároveň hydratujú, bojujú proti vráskam a chránia pred poškodením UV žiarením - a to všetko v jedinom výrobku. Urea viaže vodu a zadržuje ju vo vnútri pleti, kyselina hyaluronová redukuje hĺbku vrások a vysoko účinné UVA filtre chráni pred starnutím pleti pod vplyvom UVA žiarenia.

Denný krém proti vráskam Hyal-Urea je dobre znášaný a je vhodný i pri kožných ochoreniach spojených so suchosťou kože - napr. lupienke. Jeho ľahká konzistencia zanecháva pleť jemnú na dotyk.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Naneste tenkú vrstvu Eucerin Denného krému proti vráskam Hyal-Urea na pleť tváre a jemne vmasírujte.

Zloženie: 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »