GS Condro Diamant 120 tbl

tbl 1x120 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594032758593

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

29,37 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,24 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

GS Condro Diamant je výživový doplnok, ktorý podporuje kĺby a chrupavky. GS Condro Diamant sa stará nielen o kĺbové chrupavky, ale tiež vďaka revolučnému komplexu FORTESCIN aj o okolie kĺbu: kĺbové puzdrá, väzy a šľachy.

Detaily

Charakteristika: Základom všetkých kĺbových prípravkov GS Condro® je glu­kozamín sulfát – základná stavebná molekula tzv. proteoglykánov – látok prirodzene zaisťujúcich pružnosť a zároveň výživu kĺbovej chrupavky. Je tiež základnou súčasťou kĺbového mazu.

V prípravku GS Condro DIAMANT® je v dennej dávke obsiahnutých 1061,3 mg glukozamín sulfátu v garantované kvalite Clini-Q®. Originálna kvalita Clini-Q® je zárukou správneho a vždy rovnakého obsahu čistého glukozamín sulfátu v dennej dávke.

Revolučný komplex FORTESCIN® je kombinácia:

  • špeciálnej látky aescinu (extrakt Aesculus hippocastanum) v dennej dávke 20 mg. Aescin prispieva k správnemu krvnému zásobeniu kĺbových puzdier, väzov a šliach. Tiež prispieva k zlepšeniu obehu telesných tekutín na úrovni jednotlivých tkanív (mikrocirkulácia tkanív).
  • vitamínu C v dennej dávke 12 mg, ktorý je dôležitý pre správnu tvorbu pevnej kolagénovej siete chrupaviek a meniskov.

Vďaka tomuto novému zloženiu GS Condro DIAMANT® podporuje nielen správnu funkciu kĺbového, ale aj spojivového aparátu.

Nepoužívajte: Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nepodávajte deťom mladším ako 12 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: GS Condro DIAMANT užívajte 1× denne 1 tabletu. Tabletu je možné užiť kedykoľvek v priebehu dňa, najlepšie s jedlom alebo po jedle a zapiť dostatočným množstvom tekutiny.

Z podstaty účinných látok vyplýva, že priaznivé pôsobenie sa môže prejaviť iba pri pravidelnom dlhodobom užívaní, preto je veľmi dôležité užívať GS Condro DIAMANT® aspoň 2 mesiace. Túto dvojmesačnú kúru opakujte 3× ročne. Pre maximálny účinok je vhodné užívať prípravok trvalo, najmä pokiaľ sú Vaše kĺby silne namáhané.

Zloženie: Výživová zložka v 1 tablete: Kryštalický glukozamín sulfát.2KCl Clini-Q® - 1061,3 mg/tbl, Aescin - 20 mg/tbl, Vitamín C - 12 mg/tbl (15% referenčnej výživovej hodnoty denného príjmu u dospelých).

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »