Generica hydro pastilky 20 pastilky

1x20 ks

Kód tovaru: P98263

EAN: 8588003769725

8,67 € s DPH

Jednotková cena za cps0,43 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Generica hydro zdravotnícka pomôcka sú určené na zmiernenie príznakov spojených s prechladnutím ako je bolesť, škriabanie/pálenie v hrdle. Generica hydro sú určené na zachrípnutie a dráždenie na kašeľ.

Detaily

Charakteristika: Pastilky sú určené na zmiernenie príznakov spojených s prechladnutím ako je bolesť, škriabanie/pálenie v hrdle, zachrípnutie a dráždenie na kašeľ. Odporúčajú sa aj pacientom s chronickým postradiačným zápalom na sliznici ústnej dutiny a s poruchou činnosti slinných žliaz vedúcej k suchosti sliznice v ústnej dutine. Pastilky obsahujú pantotenát vápenatý (vápenatá soľ vitamínu B5), kyselinu hyalurónovú (hyaluronát sodný), karbomer a xantánovú gumu.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Dospelí a deti od 6 rokov môžu v prípade potreby vycmúľať každé 3-4 hodiny 1 pastilku, maximálne však 3 pastilky denne. Neprehĺtať pastilky vcelku, ani ich nehrýzť. Na dosiahnutie účinku sa majú nechať pomaly rozpustiť v ústach. Pastilky sa môžu v prípade potreby užívať aj dlhodobo. 

Zloženie: pantotenát vápenatý (vápenatá soľ vitamínu B5), kyselinu hyalurónovú (hyaluronát sodný), karbomer a xantánovú gumu. Pomocné látky: sorbitol, xylitol, bezvodá kyselina citrónová, stearan horečnatý, arabská guma, mätová aróma.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »